Ištekėjusiai Dž. Butkutei palinkėjo susilaukti 12 vaikų

44 metų dainininkė Džordana Butkutė trečiadienį ištekėjo už metais vyresnio mylimojo Elegijaus Strasevičiaus. Pora lemtingąjį „taip“ ištarė Kaune, Vytauto Didžiojo bažnyčioje. Po dviejų valandų jie santuoką įregistravo Kauno rotušėje.

Atvyko prabangiu mersedesu

Su šventiniu makiažu ir gerokai pailgėjusiais, sugarbanotais rusvais plaukais dainininkė šiandien atrodė tikrai kitokia – taip, kaip ji ir norėjo. Vestuvinę suknelę jai pasiuvo dizainerė Ramunė Piekautaitė.

Bene svarbiausiai savo gyvenimo šventei pora pradėjo ruoštis iš anksto. Iki vestuvių du mėnesius jie kartą per savaitę po kelias valandas praleisdavo sužadėtinių pamokose.

Trečiadienį popiet prie bažnyčios, kurioje vyko santuokos ceremonija, iš anksto sukiojosi apsaugos darbuotojai, išsirikiavo 12 juodų „Mercedes" automobilių. Prabangiu S klasės mersedesu iki bažnyčios atriedėjo ir pati jaunoji. Čia jau būriavosi jaunavedžių draugai ir artimieji.

Į bažnyčią neįleido

Į Vytauto bažnyčią nuo 14 val. galėjo patekti tik vestuvių ceremonijos dalyviai. Apsaugos darbuotojai į bažnyčią neįleido ne tik fotografų, televizijos operatorių, žurnalistų bei smalsuolių, bet ir kiekvieną trečiadienį bei sekmadienį čia besilankančios garbaus amžiaus Bronės Kliučinskienės.

„Oi, nežinojau, kad čia vyksta vestuvės ir negalėsiu įeiti į bažnyčią. Džordaną, žinoma, žinau. Pilnas pasaulis tokių žvaigždžių. Žvaigždė yra danguje, Jėzus Kristus yra žvaigždė, stebuklas“, – šaldama ore, bet nenusiminusi kalbėjo moteris.

Apsaugos darbuotojas paaiškino, kad neįleisti svetimų žmonių į bažnyčią prašė vestuvininkai.

„Pirmą kartą negalėjau įeiti į bažnyčią. Dievo namai priklauso visiems, bet neįleido, nenusimenu, – pripažino jau keliolika metų į Vytauto bažnyčią ateinanti kaunietė.

Per ceremoniją jaudinosi

„Jaudulio buvo", – išėję iš bažnyčios žurnalistams sakė abu jaunieji.

Vestuvinė suknelė atidengė ant nuotakos nugaros tatuiruotę su užrašu „Mane teisti gali tik Dievas“.

Dž. Butkutė yra sakiusi, kad vestuvės atsieis mažiausiai 50 tūkstančių litų. „Iki šiol neįsivaizdavau, kiek gali kainuoti vestuvės, bet kai viską susumavom, išėjo apvali suma“, – žiniasklaidai yra teigusi dainininkė.

Su Elegijumi Dž. Butkutė susipažino prieš ketverius metus. Tai buvo atsitiktinė pažintis taksi automobilyje. Vyras tuo metu dirbo taksi vairuotoju.

Dž. Butkutei ši santuoka pirmoji, o E. Strasevičiui – antroji.

Pasirinko dvigubą pavardę

Atvykstančių jaunųjų Rotušės aikštėje laukė keli šimtai gerbėjų ir būrys žurnalistų. Visoje aikštėje ir už jos ribų skambėjo Džordanos dainos, susirinkusieji buvo vaišinami šampanu ir saldainiais su jaunavedžių atvaizdu. Lauke buvo pastatyta nedidelė scena, nuo kurios vestuvių planuotoja Inga Budrienė gerbėjams paaiškino, kada mojuoti širdelėmis, paleisti balionus.

Po ceremonijos Džordana ir Elegijus savo santuoką įtvirtino viešu bučiniu Rotušės balkone. Šį vaizdą vainikavo fejerverkai.

Ištekėjusi Džordana pasirinko dvigubą pavardę ir tapo Butkute-Strasevičiene.

Išėjusių į lauką jaunųjų laukė pirmosios dovanos – Aleksandro Ivanausko-Faros ir choro „Borožė“ daina „Aukštumos“. A. Ivanauskas sveikindamas linkėjo, kad pora per artimiausius 12 metų susilauktų 12 vaikų.

Vėliau ant scenos Džordanos ir Elegijaus sveikinti žengė kiti gerbėjai. Vieni teikė gėles, kiti atvyko ir su dovanomis, pavyzdžiui, patalynės komplektu.

Žurnalistams paklausus apie medaus mėnesį, povestuvinę kelionę, estafetę perėmė jaunikis. „Keliausime toli“, – nedaugžodžiavo E. Strasevičius.




NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerbėjai

Gerbėjai portretas
Sveikinameeeee!!!

baisu

baisu portretas
dieve dieve uz tokio baidykles zenytis...

FAIN

FAIN portretas
Džiaugsmo bus pilnos kelnės -:)))))
VISI KOMENTARAI 44

Galerijos

Daugiau straipsnių