Išsiųsti siuntos atjojo ant žirgo

  • Teksto dydis:

Šį penktadienį Kauno autobusų stoties siuntų terminalas sulaukė netikėto lankytojo. Kauniečiai nufilmavo, kaip mergina išsiųsti siuntos atjojo ant žirgo.

“Dažniausiai sulaukiame klientų su automobiliais, ne žirgais. Bet nemažai klientų atvyksta ir su motociklais ar motoroleriais. Laukiame klientų su visokiomis transporto priemonėmis, galbūt išskyrus su žirafom, nes ribojamas transporto priemonės aukštis”, – juokėsi Kauno siuntų terminalo vadovė Indrė Ūsaitė.

Kauniečiai gali siųsti siuntas ir neišlipę iš automobilio. Per dieną naudojantis šia paslauga išsiunčiama virš ketvirtadalio siuntų, kurios vyksta per Kauno terminalą.

“Smagu, kad ši paslauga pasiteisino. Kauniečiai imlūs naujovėms. Nors paslauga veikia tik pusę metų, kiekvieną mėnesį sulaukiame vis daugiau klientų, siunčiančių siuntas tokiu būdu” , – kalbėjo siuntų vadovė.

“Siuntos Drive” langelyje galima priduoti ir atsiimti nedideles siuntas, telpančias per automobilio langelį. Tai analogų neturinti paslauga ne tik mūsų šalyje, bet ir Europoje.


Šiame straipsnyje: kauno autobusų stotissiuntos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Lukas

Lukas portretas
Tai gali šitaip ir pristatyt siuntą gavėjui ir vistiek manau greičiau pristatytų nei Lietuvos paštas. O šiaip siūlyčiau naudoti kurjerio paslaugas, o ne autobusų siuntas https://www.siuskpigiau.lt/siuntiniu-pervezimas/kurjeriai

Vladas .Kaunas.

Vladas .Kaunas. portretas
Ar žirgas uždrausta transporto priemonė? Ko čia stebitės?

EDVINAS

EDVINAS portretas
Liberalai vienodai reklamuojasi - Zuokas reklamavo Vilnių su tanku ,Matijošaitis reklamuoja Kauną arkliais - agitaija ir peopogANDA PUDRINTI BOBUTEMS SMEGENIS
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių