Išsigandusieji smurto veržiasi miegoti policijos patalpose

Šiemet Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) prižiūrimoje teritorijoje dėl smurto šeimoje pradėtas jau 531 ikiteisminis tyrimas.

Policijos duomenimis, vien praėjusį sekmadienį Kauno apskrities VPK prižiūrimoje teritorijoje užfiksuoti devyni smurto šeimoje atvejai.

Sekmadienį apie 18 val. Kauno rajone, Salių kaime, Pylimo gatvėje, neblaivus (1,79 prom. alkoholio girtumas) 41-erių metų E. T., plūsdamas necenzūriniais žodžiais, kumščiu sudavė keletą smūgių 30-metei sugyventinei J. K. bei vieną kartą savo nepilnametei dukrai. Mušeika uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą patį vakarą apie 21 val. Salių kaime, Pylimo gatvėje, 39-erių D. S. keikdamasis ranka pastūmė savo nepilnametį sūnų, kuris atsitrenkė į sieną, bei jį ir 37-erių žmoną E. S. grasino išmesti iš namų. Vyras taip pat uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo.

Pareigūnai pastebi, kad į policiją kreipiasi ne tik smurtą patyrę asmenys, bet pasitaiko ir situacijų, kai į komisariatus atvykę asmenys aiškina, jog susipyko su sutuoktiniu ar sugyventiniu ir baimindamiesi konflikto pasekmių, prašo leisti permiegoti laikinojo sulaikymo patalpose. Tokiais atvejais asmenys nukreipiami į nakvynės namus, jiems rekomenduojama kreiptis į nevyriausybines organizacijas, teikiančias psichologinę ir socialinę pagalbą asmenims, linkusiems smurtauti arba patiriantiems smurtą.


Šiame straipsnyje: smurtassmurtas šeimoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

ghjghjg

ghjghjg portretas
Dazniausiai bobos provokuoja ta taip vadinama smurta.

vilniete

vilniete portretas
tai zmogaus gyvenimas neivertintas-ir NIEKO VERTAS kodel--todel kad visi isrinktuju istatymai tarnauja SMURTAUJANCIUI jei seimoje geria -smurtauja-kencia vaikai-zmona tai zinoma-PALIKS RAMYBEJE NAMUOSE GERIANTI o moteri patalpins socialiniame buste-vaikai, isaugs kaip nors-mety ti-vetyti, nes bylos sudeti sudaro pareiskimas apie smurta tyrimas smurto fakto ir t,t ir tol vyksta ,,pasiutpolke-kol susirinks bylai duomenys o aukai ka daryt o jei ne seimaO BENROS PATALPOS-IR KAIMYNAI GERIA-O PO TO PRAGERTOM SMEGENIM AISKINA JU SUPRATIMU-TIESA ir niekas nepades-ISSIKELKIT IS SAVO BUTO sory-O KUR GARANTIJA KAD NAUJOJ VIETOJ NEPASIKARTOS--keiskit savo elgesi-DUOKIT ATGAL-RASYKIT TEN, KUR REIKIA-i smurtautojo darba-vaiku teisiu tarnyba-ir pan,.nes taip ir uzsilaukti galima--kol bus ,,normalus zmogu ginantys istatymai--

sos

sos portretas
jus esat musu nekaltutes:-)))o jei is tikro tai jus esat visos raganos,neveltui jus degino ant lauzo...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių