Išsigandę bausmės už neprižiūrėtą šunį, šeimininkai pasislėpė

Kauno rajone, Neveronyse, gyvenanti Olsevičių šeima, matyt, prisiminė žmonių pasipiktinimo audrą, kurią sukėlė skaudi istorija apie šuniuką Pipirą, numestą nuo tilto. Pirmadienį šeima pasislėpė nuo policijos bei kitų tarnybų pareigūnų kartu su prie namų kankintu pusiau aklu šunimi.

Neveronių gyventojas Petras Motiejūnas, nebegalėdamas daugiau taikstytis su tame pačiame name gyvenančių Olsevičių elgesiu, prižiūrint šunį, pranešė apie tai seniūnijai. Seniūnė Vida Kelermanienė nedelsdama nuvažiavo patikrinti pranešimo ir įsitikino, kad P.Motiejūnas sakė teisybę: ją pasitiko suvargęs neaiškios veislės nedidukas, panašus į pudelį šuo, kurio kailis buvo apaugęs nešvarumų luobu, aplipęs paties gyvūno išmatomis – jų matėsi ir ant plikų būdos grindų.

Matyt, šį seniūnės vizitą kažkas iš Olsevičių pastebėjo pro langą – V.Kelermanienės iškviesti policijos pareigūnai, gyvūnų globėjų atstovai, gyvūnų gerovės inspektoriai keturkojo kankinio neberado, tik jo pėdsakai (juos žymėjo išmatos) vedė į namą – kažkas iš šeimininkų nevykusiai mėgino paslėpti savo netinkamo elgesio su gyvūnu įrodymą.

Anot P.Motiejūno, šunelis buvo senas ir, atrodo, nematė viena akimi, tačiau jis nenusipelnė tokio žiauraus elgesio su juo senatvėje. Atvažiavęs Karmėlavos policijos nuovados viršininkas Darius Sereikis mėgino patekti į Olsevičių butą, tačiau niekas durų neatidarė, abiejų šeimininkų telefonai buvo išjungti. Pasak D.Sereikio, pakanka ir to, ką pamatė patys pareigūnai ir papasakojo šunelį mačiusi seniūnė, kad būtų surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas ir skirta administracinė nuobauda. „Tuo atveju, jei Olsevičiai mėgintų kažkokiu būdu atsikratyti savo netinkamo elgesio su gyvūnu įrodymo – neprižiūrimo šunelio, jie turės problemų“, – įspėjo D.Sereikis.

Seniūnė sakė kitą kartą, gavusi panašų pranešimą, į įvykio vietą važiuos drauge su visomis tarnybomis, kad beširdžiai žmonės būtų užklupti netikėtai ir negalėtų paslėpti pagrindinio savo netinkamo elgesio įkalčio – gyvūno. Atvažiavusios gelbėti Nagį tarnybos turi vilties pamatyti šį gyvūną dar gyvą ir jam tinkamai padėti.


Šiame straipsnyje: šuošunys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Darija

Darija portretas
Ale tai bjaurus zmones mato kad suo jau senas tai specialei nesirupina ir laukia kol nugais.Tokie ir seimininkai.Kaip senovinei patarlei kokie gyvuliai toks ir seimininkas.

OJOKAS

OJOKAS portretas
jo, šuo tai jau svarbiau už viską, o kad vaikai dvasinami badu, neprižiūrimi seneliai ar net kankinami pensininkai jaunuolių keturiasdešimtmečių - o čia tai toks jau menkniekis, kad kaip blusos šokis ant grindų. Nesakau, kad reikia kankinti gyvūnus, bet čia Lietuvoj šuo aukščiau žmogaus

prakeiktieji

prakeiktieji portretas
atlygis ir jums bus tai ramei nieko nebesitykekit prakeiktieji
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių