Išrinkti geriausi Kauno policijos pareigūnai

  • Teksto dydis:

Antradienį įvyko geriausio Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) viešosios policijos patrulio ir viešosios policijos prevencijos padalinio pareigūno konkursas.

Šiuo konkursu policijos pareigūnai skatinami gerinti profesinį pasirengimą, siekti geresnių darbo rezultatų, stiprinti drausmę ir tarpusavio santykius, kelti darbo ir asmeninės kultūros lygį.

Dėl geriausiųjų vardo rungėsi penkios patrulių poros ir šeši apylinkės inspektoriai. Pirmąją vietą tarp patrulių iškovojo ketvirtus metus dirbančios Aistės Muliuolytės ir trečius metus dirbančio Mindaugo Šalčiaus pora. Jie puikiai pasirodė žinių patikrinimo, kliūčių ruožų įveikimo, taktikos rungtyse.

Geriausiu Kauno apskrities VPK Viešosios policijos prevencijos padalinio pareigūnu išrinktas jau beveik 20 metų tarnaujantis Paulius Dičkus. Jis puikiai pasirodė dėmesingumo rungtyje, tapo geriausiu vairuotoju bei šauliu.

Sveikindamas konkurse dalyvavusius pareigūnus, Kauno apskrities VPK viršininkas Darius Žukauskas akcentavo, kad reikia dėkoti už kiekvieną dieną, nes, išeidami į tarnybą, pareigūnai nežino, kas ir kada jų laukia.

Geriausi Kauno apskrities VPK pareigūnai rugsėjį susirungs visų Lietuvos apskričių varžybose Vilniuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zolujton

zolujton portretas
9JVGII ddizcknihpru, [url=http://kfmzivxvnpzm.com/]kfmzivxvnpzm[/url], [link=http://lqqhwdntbbvl.com/]lqqhwdntbbvl[/link], http://pbkjgmkpcsfy.com/

komedija

komedija portretas
Kaip nežino? Prie turgaus laukia kokia senutė su gėlėmis ar stikline grrietinės...Tokią nusikaltėlę galima vytis per visą miestą. Išlaviruoti pro neleistinose vietose pastatytus mersedesus ir vėl vejiesi...

klausimas

klausimas portretas
Ar galite parašyti spaudoje kam reikia dėkoti už kiekvieną dieną, nes, išeidami į tarnybą, Kauno pareigūnai nežino, kas ir kada jų laukia..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių