Ilgiausioje Kauno gatvėje – naujas dviračių takas

  • Teksto dydis:

Dviračius ne tik laisvalaikiu, bet ir susisiekimo tikslais naudojantys kauniečiai sulaukė puikios naujienos. Greta naujai rekonstruotos Savanorių prospekto dalies nutiestas naujutėlis dviračių takas. Likusioje gatvės dalyje prie senųjų apšvietimo stulpų tvirtinami nauji šviestuvai, apšviesiantys dviračių taką.

„Bendrai šioje atkarpoje įrengta apie 2,5 km pėsčiųjų ir dviračių tako. Raudona danga iškloto Savanorių prospekto dviračių tako plotis 2,5 m, o trinkelėmis dengto šaligatvio – 1,5 m. Darbus netrukus vainikuos horizontalus tako žymėjimas bei kelio ženklų pakabinimas“, – pasakojo Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Vilius Šiliauskas.

Šiuo metu darbininkai tęsia tolimesnio dviračių tako ir naujo šaligatvio įrengimo darbus, kurie vyksta likusioje Savanorių prospekto dalyje tarp sankryžos ir su Taikos prospektu ir miesto ribos. Iki metų pabaigos Kauno dviratininkai sulauks naujų dviračių takų Baltų prospekte ir Veiverių gatvėje.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ner

ner portretas
kol kas dar iki pabaigimo dar gerokai trūksta kai pabaigs tada ir rašykit

Žaneta

Žaneta portretas
Amžinai viskuo nepatenkinti optimizmo daugiau visiems linkiu

kaunietis

kaunietis portretas
pinigai dideli, firmos darbo turi, bet čia ne Olandija, būriais dviratininkai nevažinėja ir palei Savanorių pr.pasivažinėt savo malonumui tik kvailas gali važiuoti, kai toks srautas mašinų su visa savo smarve... taip , kad daroma daugiau ant pakazuchos, o kiek tai reikalinga?
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių