Ilgąjį savaitgalį trumpiau dirbs tik „Senukai“

Ilgąjį savaitgalį prekybos centruose pirkėjus aptarnaujantys darbuotojai neskubės degti žvakučių ant šeimos kapaviečių. Jie dirbs įprastu grafiku.

„Mes nieko nekeičiam. Dirbs visos parduotuvės įprastu darbo grafiku“, -– tikino Kauno „Akropolio“ valdytoja Daiva Dankšienė.

„Pirkėjams suteikiame puikią galimybę įsigyti būtinų prekių laisvu laiku – dirbsime įprastai“, – antrino „Maxima“ atstovė ryšiams su visuomene Olga Malaškevičienė.

Anot „Palink“ atstovo spaudai Valdo Lopetos, visi Lietuvoje veikiantys “Iki„ ir “Cento" tinklai dirbs įprastu laiku. Prekybos tinklai „Norfa“ ir „Rimi“ taip pat pirkėjų lauks nuo ankstyvo ryto iki vėlyvo vakaro.

Prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ atstovė tvirtino, kad pirkėjai per šventes galės įsigyti ne tik maisto produktų, drabužių ar kosmetikos, bet ir pasilinksminti.

Tik statybos, remonto ir buites prekių tinklas „Senukai“ antradienį (lapkričio 1 dieną) nedirbs. Pirmadienį prekybos tinklas dirbs keliomis valandomis trumpiau – šeštadienio grafiku. Lapkričio 5 dieną „Senukai“ dirbs įprastos dienos darbo grafiku.


Šiame straipsnyje: prekybos centrai

NAUJAUSI KOMENTARAI

nabasniku svente

nabasniku svente portretas
baisi jau cia svente kad butu nedabo diena...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių