Į Kauno verslo elitą veržiasi mušeika

Fizinis smurtas prieš moterį, nederamas elgesys viešoje vietoje – taip Aukščiausiasis Teismas įvertino Kauno pramonės, prekybos ir amatų rūmų viceprezidento, gerai žinomo verslininko Vyto Čičelio elgesį.

Viešas veidas

Iki šiol V.Čičelio pavardė dažniau skambėdavo didelių projektų pristatymuose. Jis logistikos paslaugų įmonės "Dinaka" direktorius, įmonių "Dinakos servisas", "Via Baltica pramogos", "Via Baltica Dvaras", "Via Baltica Lietuva" savininkas.

Išsinuomojusi žemės sklypą iš Kauno savivaldybės V.Čičelio bendrovė atidarė kavinę ant Milikonių kalno apžvalgos aikštelės, šalia automagistralės Vilnius–Klaipėda veikia jo "Via Baltica", Tarptautiniame Kauno oro uoste taip pat jo kavinė. Ir tai ne visi verslininko užmojai.

Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacija pernai pagerbė prie ekonomikos augimo ypač prisidėjusius verslininkus. Tarp apdovanotųjų – ir V.Čičelis.

Tačiau teismo salėje V.Čičelis buvo tiesiog kaltinamasis, o vėliau nuteistasis pagal Baudžiamojo kodekso 248 straipsnio 1 dalį. Aukščiausiasis Teismas nuosprendį paskelbė praėjusių metų pabaigoje.

Kvietė padėti

"Nėra jis toks geras. Trumpai tariant, jis mane sumušė", – po susidūrimo, įsirėžusio visam gyvenimui, apie verslininką V.Čičelį sakė nukentėjusiąją byloje pripažinta kaunietė (vardas ir pavardė redakcijai žinomi). Bylinėjimasis su verslininku užtruko beveik trejus metus.

"Jam būtų užtekę kaip vyrui prieiti ir atsiprašyti. Pripažinti, kad per daug pasikarščiavo. Manau, kad būčiau atleidusi. Tačiau kai jis šitaip kalbėjo, mano, kaip mamos, pareiga buvo apginti savo vaiką ir įrodyti, kad Lietuvoje ne visi žmonės yra paperkami. Jis per daug išdidus, arogantiškas, kad atsiprašytų", – dar neužgijusios nuoskaudos neslėpė moteris.

Ankstyvą 2012 m. gruodžio 19-osios rytą stipriai snigo. Automobiliu "Toyota Yaris" kaunietė vežė dukrą į mokyklą. Oro sąlygos vairuoti buvo itin nepalankios. Baltų prospekte moteris užstrigo pusnyje. "Žiūriu, stovi visureigis. Aš žinau, kad ten vienpusis eismas. Išlipau iš mašinos, suprasdama, kad kai ims mašinos važiuoti, tai jau tikrai neišeis patraukti automobilio. Gestais ėmiau kviestis pagalbos", – įsimintiną rytą prisiminė kaunietė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kada tai ivyks?

  Kada tai ivyks? portretas
Pasidare idomu ir paskaiciau apie si veikeja. Siuo metu jis "persimete "i kauno rajona. Draugauja su Kauno rajonu, savivaldybes adn\ministracija. Idomu, kada jis juos ivels i itartinus sanderius, pats nusiplaus rankas ir juoksis? Zmones sunkiai keiciasi. Rajone lengviau "burti",pinigus darytis.

ir

ir portretas
Onute, kaip tu Čičeliu pavirtai?...visai tavo braižas?

įsivaizduoju

įsivaizduoju portretas
teko susidurt, tai žmogus (nesinori jo vadinti tuo pavadinimu), kuris eina per žmonių galvas, stato...daro ...didžiuojasi ..puikuojasi...bet visur apgavystės, sukčiavimai, aferos...greičiausiai turi priedangą iš tokių pat.
VISI KOMENTARAI 71

Galerijos

Daugiau straipsnių