Į Kauno rajono kelius išriedės nauji autobusai

  • Teksto dydis:

Netrukus į Kauno rajono kelius išriedės šeši nauji aukščiausios klasės "Temsa MD9 LE" žemagrindžiai autobusai.

Šios transporto priemonės praėjusį ketvirtadienį pristatytos Raudondvario dvare. Autobusus įsigijo bendrovė "Kautra", daug metų vežanti keleivius Kauno rajone.

Naujieji "Temsa" autobusai – su oro kondicionieriumi, elektroninėmis švieslentėmis, ekologišku varikliu (EURO 6 standartas), patogiomis sėdynėmis, rampa neįgaliesiems ir kitais privalumais. Nuo šiol Kauno rajone važinės šešiolika žemagrindžių autobusų, pritaikytų keleiviams, turintiems judėjimo negalią.

"Žemagrindžius autobusus puikiai įvertino keleiviai. Matome gyventojų poreikius ir toliau didiname pasiūlą keliauti autobusu visiems", – sakė "Kautros" rinkodaros direktorius Gintautas Pakusas.

Autobusuose įrengtos 33 sėdimos ir 19 stovimų vietų. "Temsa" autobusas pasižymi erdvumu ir manevringumu. Pro dideles duris galima patogiai patekti į saloną. Neįgaliuosius su vežimėliais į autobusą įkelia specialus liftas.

G.Pakusas pabrėžė, kad naujasis autobusas yra nekenksmingas gamtai: optimalus galios perdavimas ir automatinė pavarų dėžė užtikrina mažesnes kuro sąnaudas ir mažesnį išmetamųjų dujų kiekį.

Dideli langai, užpakaliniai LED žibintai, gera garso izoliacija, oro kondicionavimo sistema užtikrina patogų važiavimą keleiviams ir vairuotojui.

Baltus autobusus raudonu priekiu pakaunės gyventojams bus lengva atpažinti, nes jie papuošti Kauno rajono herbu. Naujieji autobusai važinės populiariausiais Kauno priemiesčio maršrutais: į Kulautuvą, Lapes, Batėgalą, Čekiškę ir kitur.



NAUJAUSI KOMENTARAI

........

........ portretas
''naujovė''..... 2012 pirmus 5 gavo tokius pat .......

.

. portretas
turkiškas autobusas: http://www.15min.lt/galerija/autobuso-avarija-raseiniu-rajone-101015#galerija/101015/2434765

.

. portretas
Čia tie turkiški autobusai, kurie labai susilamdo, ypač jų stogas, kai nusiverčia ant šono avarijoje. Šiaip jie - skardiniai, nebent pirko juos su atraminėmis sijomis karkase.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių