Į Kauną sugrįžta paroda „Rinkis prekę lietuvišką"

Į Kauną ketvirtą kartą grįžta paroda „Rinkis prekę lietuvišką“, kurioje savo gaminius pristatys Lietuvos gamintojai.

„Žalgirio“ arenoje savo produkciją pirkėjams siūlys per 80 skirtingų gamintojų – jau gerai įsitvirtinusių rinkoje ir žengiančių dar tik pirmus žingsnius.

Parodą organizuoja bendrovė „Ekspozicijų centras“, Lietuvos pramoninkų konfederacija ir Kauno krašto pramoninkų ir darbdavių asociacija.

„Ši parodo reikšminga ir dalyviams, ir lankytojams. Mes stengiamės laužyti stereotipus, kad lietuviai nieko negamina – atvirkščiai“, – sakė Kauno krašto pramoninkų ir darbdavių asociacijos prezidentas Jonas Guzavičius.

Po pernykštės parodos būta kalbų, kad ši paroda diskriminuoja kitų šalių gamintojus, nes reklamuoja tik lietuviškas prekes.

„Daug diskutavome, tačiau diskriminacijos neįžvelgiame. Juk kiekviena šalis gali save reklamuoti“, – įsitikinęs J.Guzavičius.

Bendrovės „Ekspozicijų centras“ generalinis direktorius Erikas Piskunovas mano, kad šiųmetė paroda sulauks dar daugiau lankytojų nei pernai.

„Pernai parodą aplankė 40 tūkst. žmonių. Šiemet skyrėme žymiai daugiau dėmesio reklamai, todėl laukiame gausesnio lankytojų būrio“, – teigė E.Piskunovas.

Pirmą kartą paroda „Rinkis prekę lietuviška“ bus mokama. Bilieto kaina – 5 litai.

„Nemokamai parodoje galės apsilankyti senjorai, vaikai, profesinių mokyklų auklėtiniai. Be to, bus išdalinta per 60 tūkst. nemokamų kvietimų“, – pasakojo E.Piskunovas.

Anot generalinio direktoriaus, apmokestinti bilietus paprašė parodos dalyviai.

„Jie nori, kad į parodą ateitų motyvuoti lankytojai, o ne žioplinėtojai“, – tikino E.Piskunovas.

Lankytojai parodoje spalio 5-6 dienomis laukiami nuo 10 iki 18 val., o spalio 7 dieną – nuo 10 iki 16 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aaa

aaa portretas
zalgirio arenoje nieko nevyksta nemokamai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių