Į Kauną atkeliauja paroda, kokios dar nebuvo

Kauno „Žalgirio“ arenos parodų salėje spalį bus surengta unikali ekspozicija – bus eksponuojama daugiau nei 60 antikvarinių persiškų kilimų ir tekstilės iš Lietuvos, Italijos, Graikijos, Vokietijos, Prancūzijos ir kitų šalių privačių kolekcijų.

Paroda veiks spalio 13 dieną vos keturias valandas, pranešė rengėjai.

Anot jo, vienu metu vienoje vietoje suteikiama galimybė susipažinti su neįkainojamais istoriniais ir etnografiniais XIX amžiaus pradžios – XX amžiaus vidurio persiškais rankų darbo kilimais ir tekstile.

Parodos, kurioje būtų pristatomi antikvariniai persiški kilimai ir tekstilė iš privačių kolekcijų, Lietuvoje dar nebuvo.

„Tokios parodos dėl savo išskirtinumo ilgiau nei vieną dieną nevyksta. Kai kurie besidomintieji kilimais asmenys vietas joje rezervavo dar pavasarį“, – teigė parodos organizatorė, persiškų kilimų galerijos „Lauros namai“ vadovė Laura Bohne.

Pasižvalgyti į unikalius kilimus ir tekstilę – tautines juostas, audinius, druskos maišus, atramines pagalves, krepšius – bus įleidžiami tik kvietimus turintys asmenys. Tie, kurie labai norės dalyvauti, bet asmeniškai nebus pakviesti, internete galės registruotis ir motyvuoti savo norą išvysti ekspoziciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aisku

aisku portretas
ta paroda bus isrinktiesiems, vadinamam ,,elitui"

boba

boba portretas
ir vel ale elitas

Nežiniukas

Nežiniukas portretas
Tikrai..... paroda, kokios dar nebuvo.... Paroda be žiūrovų..... Tai turėtų būti NERODA (nes niekam nerodys) :),....
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių