Į gimnaziją atriedėjo naujas autobusas

  • Teksto dydis:

Į Akademijos Ugnės Karvelis gimnaziją atriedėjo naujas mokyklinis autobusas. Švietimo ir mokslo ministerija šalies mokykloms šiemet nupirko 48 naujus geltonuosius autobusiukus.

Naujieji 19 vietų mokykliniai autobusai "Iveco daily" mokslo metų išvakarėse savivaldybių atstovams iškilmingai perduoti prezidentūros pašonėje – S.Daukanto aikštėje Vilniuje. Mokykliniams autobusams įsigyti Švietimo ir mokslo ministerija šiemet skyrė 1,7 mln. eurų. "Tai didelė investicija į švietimą. Žinau, kad autobusų reikėtų dar daugiau, todėl džiaugiuosi, kad Kauno rajonas ir kitos savivaldybės jų ketina įsigyti savo lėšomis papildomai", – sakė švietimo ir mokslo ministrė Audronė Pitrėnienė.

Nauji 19 vietų mokykliniai autobusai nupirkti pagal Švietimo ir mokslo ministerijos vykdomą programą. Ministerija šią programą vykdo jau penkiolika metų, per tą laiką iš viso nupirkti 739 mokykliniai autobusai. Akademijos U.Karvelis gimnazijai atiteko autobusiukas, pažymėtas 699 numeriu. Vienas naujas mokyklinis autobusas šiemet kainavo daugiau nei 35 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių