„Hella“ Lietuvoje statys dar vieną gamyklą?

  • Teksto dydis:

Vokietijos elektronikos ir apšvietimo komponentų automobilių pramonei gamybos bendrovės „Hella GmbH" prezidentas ir generalinis direktorius Rolfas Breidenbachas neatmeta, kad Lietuvoje gali būti kuriamas tyrimų ir produktų plėtros padalinys, praneša „Verslo žinios“.

Dienraščio paklaustas apie dar vienos gamyklos statybas Lietuvoje, R. Breidenbachas tikino jokiu būdu neatmetantis tokios galimybės.

„Kuo sėkmingiau dirbs dabartinė gamykla, tuo labiau tokia tikimybė augs. Šiuo metu labai optimistiškai vertinu mūsų Lietuvos įmonės darbą. Mus džiugina aukšta darbuotojų kvalifikacija, o dėl darbuotojų motyvacijos esame gana smarkiai nustebę – ji labai didelė“, – teigė jis.

BNS rašė, kad Kauno rajone ketvirtadienį oficialiai atidaryta 30 mln. eurų vertės „Hella“ gamykla. 


Šiame straipsnyje: HellaVokietijos Hellagamykla

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dar

Dar portretas
O kiek ten uzdirba eilinis darbininkas po mokesciu? Va tada bus aisku ar ta gamykla ko verta.... inzinieriai, prikomandiruoti specai visur gerai gauna siaip jau....

Nugi

Nugi portretas
Zmoniu kvailumas beribis! Gamykla nieko bendro neturi nei su kauno miestu nei juo labiau konservatoriu ,, isvijimu”, bet zmonems visai tai nerupi, jie varo savo....

DĖL SNORO AFEROS

DĖL SNORO AFEROS portretas
D.GRYBĘ - MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių