Savivaldybė neasfaltuos privačios labai duobėtos aikštelės

Nuo praėjusių metų rudens M.Riomerio gatvė ėmė sparčiai gražėti. Jau restauruota daug namų, gyventojai džiaugiasi naujai išasfaltuotais keliais, trinkelėmis išklotais šaligatviais, prie kiekvieno namo įrengtomis automobilių stovėjimo aikštelėmis,  pastatytais moderniais požeminiais atliekų konteineriais.

Žmonės patenkinti ir tuo, kad vakarais įsižiebia daug gatvės apšvietimo žibintų, šviesu kiekvieno namo kieme. Tačiau su portalu kauno.diena.lt  susisiekę M.Riomerio gatvės gyventojai, kurių namai pažymėti neporiniais numeriais, piktinasi, kad liko nesutvarkyta aikštelė šalia prekybos centro „Čia“ ir kavinės-baro „Nibrė“.

„Buvo skelbta, kad mūsų gatvėje vyksta analogų Lietuvoje neturintis projektas  - jei vienoje vietoje yra bent penki renovuojami daugiabučiai namai, jų aplinką sutvarko Kauno miestas. Mūsų kvartale tiek renovuotų namų yra. Džiaugiamės, kad aplink viskas gražiai sutvarkyta. Tačiau nesuprantame, kodėl liko neišasfaltuota labai duobėta aikštelė šalia pagrindinės M.Riomerio gatvės. Kada ji bus tvarkoma“, - susirūpinę klausia šios gatvės gyventojai.

„Grįžus iš darbo nesmagu eiti šia aikštele.  Ypač klaikiai ji atrodo po lietaus. Todėl dažnai einu ne tiesiu keliu, bet aplinkui, kur išasfaltuota“, - portalui kauno.diena.lt pasakojo  M.Riomerio gatvėje gyvenanti moteris.

Ar Kauno miesto savivaldybė artimiausiu metu išasfaltuos duobėtą aikštelę? Deja,  M.Riomerio gatvės gyventojų atsakymas nenudžiugins.

„Dalis sklypo, kuriame yra aikštelė, priklauso privatiems asmenims, todėl savivaldybė tikrai neasfaltuos privačios aikštelės“, - portalui kauno.diena.lt situaciją pakomentavo Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.


Šiame straipsnyje: skaitytojo naujienaM.Riomerio gatvėAloyzas Pakalniškisduobėta aikštelė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Liudas

Liudas portretas
kodėl daugiabučių namų gyventojams vis kažkas turi sutvarkyti, tai duobes kieme užpilti, tai įvažiavimus į kiemus asfaltuoti. patys naudojatės tais kiemais, ponai susimeskit ir susitvarkykit, o tai sniego kieme nenusikasa, pakaks reikalauti, tvarkykite

na

na portretas
pas mus kiemas ne privatus neturime kur vaikščioti šliaužiame po balkonais miname savivaldybės slenksčius, bet tikimės gal kada sutvarkys. Turime raštus, kad esame įtraukti į sąrašus, taip rašė Kupčinskas. Kur eiti ką daryti? Baisu neturim kaip vaikščioti, nes duobės iki kelių, patys pasitvarkom užpilam smėliu ir vėl tas pats. Kovo 11-sios 4 namas

Jolanta

Jolanta portretas
Na va, kaip atsitinka, kad žmonės jau netelpa šaligatviuose, ką tuomet kalbėti, kai tokiems reikia prasilenkti viešajame transporte, tiesiog koktu skaityti
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių