Greitosios medicinos pagalbos darbuotojas: žmonės gatvėje nesivolioja

Sartų gatvėje esanti esanti vaisių ir daržovių turgavietė garsėja mažomis kainomis, o jos prieigos – šmirinėjančiais girtuokliais. Penktadienio popietę vidutinio amžiaus vyras, svirduliavęs į visas puses, nuvirto viduryje gatvės ir nebesugebėjo atsikelti.

Į įvykio vietą žaibišku greičiu atvyko policijos ir greitosios medicinos pagalbos darbuotojai. Pastarieji pakėlė Sartų gatvėje besivoliojantį vyrą ir nusivedė į automobilį. Medikai ir policininkai bergždžiai klausinėjo alkoholio padauginusio piliečio vardo ir pavardės – jis tylėjo.

Policininkas girtuoklio pavardę bandė sužinoti iš šalia prekiavusių žmonių. Tačiau ir jie nežinojo.

„Ką dabar darysite, kur vešite šį žmogų, jei jis nesugebės paeiti?“, - pasiteiravau.

„Čia žmogus? Žmonės gatvėje nesivolioja“,  – tiesiai šviesiai, be jokios diplomatijos rėžė greitosios medicinos pagalbos darbuotojas.

„Teks vežti į Saugios nakvynės namus R.Kalantos gatvėje“, - paaiškino policijos pareigūnas.

Šalimais vaisiais ir daržovėmis prekiavusi moteris pasakojo, kad prie tokių vaizdų jau priprato.

„Man šioje gatvėje besivoliojantys girtuokliai  - įprastas vaizdas. Beveik kasdien čia matau šlitinėjančius, griuvinėjančius girtus piliečius. Per praėjusią žiemą netoli šios vietos mirė net keturi žmonės“, - teigė ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Prie

Prie portretas
Ko meras nrnusisnekek

ALGIS

ALGIS portretas
TAI kur miesto mero akys ? AR nuo reitingu jau apako ....CHEBRYTE pila meras tyli .REITINGAI kyla.... zmones krinta ...

Kaunas

Kaunas portretas
Tas baras-myzaline priklauso mentui,tad niekas nieko nedarys. Yra dar vienas slykstesnis taskas.V.Kreves pr.97,prekybos centro ,,Sauletekio IKI'' prieigose,anksciau vadinosi PAS VILIU,dabar pakeite pavadinima ,,Akva'' ar kazkas panasaus.Pro ji zmones net bijo praeiti dienos metu,pijokai buriuojasi,slapinasi ant sienu,uzkabineja praeivius,,kriminalistai vos ne kaddien ten lankosi,tai sumusa,tai apilpesia,tai vel kazkas.....matyt si skyle ir kokiam mentui priklauso,kad per tiek daug metu nepajudinama miesto piktzaizde.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių