Greito maisto rinkoje pučia nauji vėjai

Skubantys kauniečiai įprastą picų, mėsainių, kibinų ar sušių racioną jau gali paįvairinti šviežiais gardžiais čeburekais.

Sovietmečiu čeburekų galėdavai rasti valgyklose, nusipirkti iš gatvėje prekiaujančių moterėlių ir, žinoma, Palangos paplūdimyje. Tuomet visi jie būdavo vienodo skonio, kepami nekeičiant riebalų ir ilgai laikyti šiltai. Mėgome juos ir tada, nes pasirinkimas nebuvo labai didelis. Ilgainiui čeburekai užleido vietą mėsainiams, picoms ir kibinams, kurie traukė įvairesniais skoniais bei šviežumu.

Šiandien greito maisto rinkoje pučia nauji vėjai. Vos prieš mėnesį duris atvėręs naujas greito maisto restoranas „Cheby” pasiryžęs pakeisti požiūrį į čeburekus. „Cheby” pristato tokius čeburekus, kokie jie ir turi būti – šviežius, traškius, sultingus, gaminamus tik tada, kai užsakoma, ir jokiu būdu nešildytus.

„Į Lietuvą savo legendinį valgį čeburekus atsivežė totoriai dar Vytauto Didžiojo laikais. Jie čeburekus gamino tik iš avienos, – pasakojo greito maisto restorano „Cheby” vadovas Andrius Žvirblis. – Stengiamės išlaikyti tradicijas, todėl savo restorane taip pat pirmiausia siūlome paragauti čeburekų su aviena”.

Kad vienas skonis ilgainiui nepabostų, „Cheby” galima paragauti ir čeburekų su vištienos, kalakutienos, kiaulienos bei lengvesniais – pievagrybių, varškės ar sūrio įdarais. Taip pat galima užsisakyti įvairius įdarą paskaninančius priedus – Chalapos paprikas (Jalapeno pipirus), sūrį, pievagrybius ar padažus.

Šalia čeburekų patiekiamas ir šviežias sultinys. Mėsa čeburekų įdarams perkama iš ekologiškai ūkininkaujančių ūkininkų. Pasigardžiuoti šviežiais čeburekais galima ne tik jaukioje restorano aplinkoje ar malonioje lauko terasoje, bet ir išsinešus į namus. Užkandžiai pakuojami į pakuotes, pritaikytas tiek valgyti restorane, tiek patogiai išsinešti.

Skubėkite paragauti! Užsakymų telefonas: 8 612 02 024.

www.cheby.lt

Vytauto pr. 60, Kaunas

Dirbame kasdien 10-22 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Linas

Linas portretas
Niekada nebus populiarus kaip mesainiai, nes valgant ceburekus ar kitus panasius dalykus, neretai apsitaskai drabuzius riebalais, o apie rankas net nekalbu todel palyginus kur maloniau eiti zmogus pats to nesuvokdamas renkasi maziau bedu daranti maista :))

Arvydas

Arvydas portretas
Linai, nereik valgyt kaip kiaulei.

lina

lina portretas
bazej geri čiabai ir skanesni
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių