Gražuolis irkluotojas J. Šuklinas kauniečius mokys šokti

Šokių pamokos ča ča ča ritmu su olimpiniu vicečempionu Jevegeniju Šuklinu, nuotaikingi raganaitės Pipirinos žaidimai vaikams, šokių studijos „Up“, „Flash Dance“ pasirodymai. Tai tik keletas iš daugelio pramogų, kuriomis savo lankytojus jau šį šeštadienį džiugins prekybos ir paslaugų centras „Molas“, lapkričio 24 dieną švenčiantis 9-ąjį gimtadienį.

Į šokių pamokas gimtadienio dalyvius kvies ne tik garbės svečias J. Šuklinas. Sėdėti vietoje neleis ir šokių mokytojas Haroldas bei kolektyvo „Kairo Žvaigždės“ pilvo šokių šokėjos.

Mažieji „Molo“ lankytojai galės prisijungti prie dainavimo studijos „Ša La La“ bei „DND“ ir kartu su jais padainuoti mėgstamų dainelių. Vaikučiai taip pat bus pakviesti piešti ant veidukų savo mylimiausius pasakų ar animacinių filmukų  personažus, dekoruoti meduolius ir žaisti raganaitės Pipirinos žaidimus.

Išskirtinėje šventėje „Molo“ lankytojai bus kviečiami ne tik stebėti atlikėjų pasirodymų bei dalyvauti įvairiose atrakcijose, bet ir apsilankyti prekybos ir paslaugų centro parduotuvėse, kurios gimtadienio dalyviams pasiūlys net iki 80 proc. nuolaidas.

Gimtadienio šventės pradžia – 12 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
kad Suklinas sokt nemoka.Negi jam dar sloves mazai?Buvau geresnes nuomones

Edva

Edva portretas
Jam dar paciom mokytis reikia :D Nekazka pats moka :DDD

Visaginietė

Visaginietė portretas
Šaunuolis tas mūsų Jevgenijus!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių