Gražiausiu Kaune pripažintas Dainavos rajono gėlynas

 

Kaune baigėsi gražiausio daugiabučio gėlyno konkursas. VšĮ „Mūsų kiemas“ ir daugiabučių namų administratorių organizuoto konkurso nugalėtoju paskelbtas Dainavos rajono Partizanų g. 74 gėlynas.

„Džiaugiamės, kad žmonės aktyviai dalyvavo konkurse, siuntė savo ir kaimynų gėlynų nuotraukas, aktyviai balsavo „Facebook“ tinkle ir komentavo. Maloniai nustebino tai, kad kai kurie dalyviai ypač aktyviai draugiškai varžėsi tarpusavyje, o tam tikrais momentais azartas buvo ne ką menkesnis nei per žirgų ar automobilių lenktynes. Aktyvus gyventojų dalyvavimas reiškia, kad žmonėms rūpi aplinka, kurioje jie gyvena. Vadinasi, savo tikslą – skatinti gyventojus gražinti daugiabučių kiemus – pasiekėme“, – sakė „City Service“ Kauno regiono vadovė Vida Naudžiūnienė.

Gražiausią Kauno gėlyną puoselėja Dainavos rajono gyventoja Angelė, savo darželyje praleidžianti didžiąją laisvalaikio dalį.

„Rūpintis gėlynu – mano hobis. Kaip vyrams žvejyba“, – sakė moteris.

Organizatoriai žada, kad kitos „Mūsų kiemo“ iniciatyvos, skirtos gyvinti daugiabučių namų kiemus, jau ne už kalnų, ir ragina nepraleisti progos jose sudalyvauti.


Šiame straipsnyje: daugiabučiaibūstasgėlynai

NAUJAUSI KOMENTARAI

jucas

jucas portretas
gėlynas pusė velnio, bet tvorelė pagadina viską šaukštas deguto

kristina

kristina portretas
Labai grazu

V

V portretas
Surado mat vieno balkono grozi
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių