Gražiame mieste – sveiki ir laimingi žmonės

  • Teksto dydis:

Jau savaitę įvairiose Kauno vietose galima išvysti neįprastą ženklą „Kaunas aktyvuojasi“ ir prie jo susibūrusią žmonių bendruomenę. Po šiuo skambiu šūkiu jau daug kauniečių susibūrę treneriai Ignas Dombrauskis ir Mindaugas Šatkus pakvietė miestiečius skirti laiko savo sveikatos stiprinimui.

Kiekvieną dieną ten, kur matomas šis ženklas, po neįprastu pavadinimu „Šešios Trim“ susibūrę intensyvių treniruočių treneriai I. Dombrauskis ir M. Šatkus veda nemokamas treniruotes, atviras visiems kauniečiams ir miesto svečiams.

Ignas pasakoja, kad idėja šiai iniciatyvai kilo norint prisidėti prie žmonių gerovės.

„Padedame žmonėms taip, kaip mes šiandien galime geriausiai – itin pozityviai“, – sakė I. Dombrauskis.

Treneriai kviečia visus kiekvieną dieną įvairiose Kauno vietose daryti pritūpimus, atsispaudimus, įtūpstus ar dar ką aktyvaus. Apsilankęs „Šešios Trim“ paskyroje feisbuke, kiekvienas žmogus nusprendžia, kokio intensyvumo bus tos dienos treniruotė.

Į nemokamas treniruotes treneriai jau pritraukė gausų būrį žmonių, kurie ateina ne tik patys, bet ir atsiveda savo vaikus.

„Mieste pastaruoju metu dažnai tenka išvysti ženklą „Kaunas tvarkosi“. Kiekvieną dieną matome vis gražėjančias gatves, renovuojamus pastatus, todėl savo iniciatyvai pasirinkome panašų ženklą „Kaunas aktyvuojasi“. Gražus miestas – tai nėra vien tvarkingos gatvės ar pastatai, bet ir sveiki, laimingi žmonės“, – tvirtino treneris M. Šatkus.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

VytautasD

VytautasD portretas
visgi ne "ant pėsčiūjų", o " ant pėsčiųjų"

patarimas

patarimas portretas
žinoma, toks aktyvavimasis kur kas geriau, nei tas, dėl kurio pilnos areštinės piliečių būna. Tik mokėdami sugalvoti gražių žodžių, išmokite juos be klaidų rašyti...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių