Globos namų vaikams nuspalvino tūkstančius meduolių

Šeštadienį šešiuose Lietuvos miestuose spalvinti meduoliai, kurie bus padovanoti vaikų globos auklėtiniams. Kaune meduoliai spalvinti šešiose kepyklėlėse.

„Manėme, kad reikės žmones raginti, bet nuo pat ryto prasidėjo toks antplūdis, kad net meduoliai baigėsi. Teko dar atsivežti“, – pasakojo vienoje iš Kauno kepyklėlių savanoriškai kasmetinėje akcijoje dalyvaujanti Neringa Bindokaitė.

Prieš trejus metus Vilniuje užgimusi Spalvoto meduolio diena minima likus mėnesiui iki Kalėdų. Meduoliai bus suverti į stilizuotą Advento kalendorių ir padovanoti vaikų globos auklėtiniams. O gražiausi meduoliai keliaus į Almos Adamkienės globojamą Tarptautinę Kalėdų labdaros mugę Vilniaus rotušėje.

Šiemet meduoliai spalvoti Vilniaus, Kauno, Klaipėdos Panevėžio, Šiaulių ir Druskininkų kepyklėlėse. Meduolius margino žinomi aktoriai, muzikantai, sportininkai, patys globos namų auklėtiniai bei visi norintieji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Grafkė

Grafkė portretas
O kaip higienos reikalavimai? Jei meduoliai bus sulesinti paukščiukams, tada viskas gerai. Bet, jei juos valgys vaikai, tai nejauku žiūrėti į tokius maisto puošėjus - be vienkartinių pirštinių, nešvariomis panagėmis, nepridengtais plaukais.

666

666 portretas
pasityčiojimas iš betėvių , duok dieve kad nesusirgtu.

lina

lina portretas
Na jei būtų darę kokias gražias dekoracijas su toliais palikėjimais, viskas gražu ir suprantama. bet ar nors viena mama duotu tuos meduolius valgyt savo vaikui? Vien pažiūrėjus į stalus, į aplinką, į tuos mažus vaikučius kaip jie puošia nesimori net pagalvot apie valgymą.Tikiuosi, kad meduoliai Vaikų globos namų vaikučių nepasieks, o jei ir pasieks, kad tai bus priimta kaip dovana su palinkėjimais, bet ne kaip desertas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių