Girtutėlei mažamečių mamai neleista išskristi į Angliją

Kauno oro uoste dirbantys pasieniečiai šeštadienį į Angliją neleido išskristi neblaiviai dviejų mažamečių mamai, vos bepastovėjusiai ant kojų.

Šeštadienio vakarą į Kauno oro uosto užkardos pasieniečius kreipėsi aviacijos saugumo darbuotojai. Jie VSAT pareigūnus informavo, kad į Lydsą turintį skristi orlaivį keleivių aptarnavimo darbuotojai nepriima akivaizdžiai neblaivios moters. Ši į Angliją susiruošusi ten nuolat gyvenanti 27-erių lietuvė buvo su dviem mažamečiais vaikais, pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba.

Pasieniečiai aplinkoje beveik nesiorietavusią ir vos ant kojų bepastovėjusią moterį kartu su jos vaikais nuvedė į Kauno oro uosto užkardos tarnybines patalpas. Buvo iškviesti Kauno policijos pareigūnai, kurie vėliau į Angliją taip ir neišskridusiai lietuvei nustatė vidutinį girtumą. Policininkai moterį ir jos vaikus išsivežė iš oro uosto.


Šiame straipsnyje: Kauno oro uostasGirtumas

NAUJAUSI KOMENTARAI

MEGA

MEGA portretas
Čia nevienintelis atvejas. Tauta degraduoja, o Seimas vis ginčijasi ir sprendžia apie šeimas. Garantuotai tai vieniša mamytė, su vyru nebūtų prisigėrusi.

bega to mega

bega to mega portretas
Ar turedama vyra, o jie ne vienas "negeria!", moteriske nepasigers?

Valančius

Valančius portretas
Alkoholikų migracija?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių