Girti keliautojai iš darbo „atleido“ Kauno oro uosto pasieniečius

Savaitgalį Kauno oro uoste pasieniečiai sulaikė du girtutėlius keleivius. Alytiškis neišleistas skristi į Oslą, o iš Londono atvykęs Rietavo savivaldybės gyventojas užmigo ant grindų atvykimo salėje prie bagažo atsiėmimo vietos. Abu alkoholio padauginę vyrai juos sulaikiusius pasieniečius „atleido“ iš darbo, pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Šeštadienį prieš vidudienį į Kauno oro uostą atskrido lėktuvas iš Londono. Juo grįžo ir 42-ejų Rietavo savivaldybės gyventojas. Šis įkaušęs keleivis po dokumentų patikros belaukdamas bagažo dar apsilankė oro uoste veikiančioje kavinėje.

Netrukus oro uoste budėję pasieniečiai pamatė, kad sunkiai aplinkoje besiorientuojantis vyras keleivių terminale netoli bagažo atsiėmimo vietos įsitaisė ant grindų. Pasieniečiai girtutėlį vyrą pažadino ir pakėlę nuo žemės nuvedė į savo tarnybines patalpas.

Rietaviškis dėl to supyko ir pagrasino jį sulaikiusiems pareigūnams, kad šie bus atleisti iš tarnybos. Iškviesti policijos pareigūnai vyrui nustatė 3,98 promilės girtumą. Pasieniečiai sulaikytąjį perdavė Kauno policijos pareigūnams, kurie girtą keleivį baus už girto pasirodymą viešoje vietoje.

Kauno oro uosto pasieniečius sekmadienį iš darbo atleisti nusprendė ir sulaikytas 22-ejų alytiškis. Jis vakarop susiruošė skristi į Oslą. Alytiškio elgesys, nuo jo sklindantis alkoholio dvokas ir tai, kad jam sunkiai sekėsi orientuotis aplinkoje, sukėlė įtarimų keleivių antžeminio aptarnavimo darbuotojams. Šie apie tokį keleivį informavo orlaivio vadą, kuris atsisakė į lėktuvą priimti girtą vyrą, galintį sukelti grėsmę skrydžio saugumui.

Buvo iškviesti Kauno oro uosto pasieniečiai, kurie šlitiniuojantį vyrą sulaikė. Alytiškiui tai nepatiko, todėl jis VSAT pareigūnams žadėjo pasirūpinsiąs, kad pasieniečiai būtų atleisti iš darbo.

Į oro uostą atvykę policijos pareigūnai smarkuoliui nustatė 3,64 promilės girtumą. Pasieniečiai jį perdavė Kauno policininkams, kurie alytiškį turėtų bausti už administracinį teisės pažeidimą. Į Norvegiją vyras sekmadienį neišskrido.



NAUJAUSI KOMENTARAI

CHA

CHA portretas
Plūgas ir Londone yra plūgas. Lietuvoje pilna chamų, kurie vaidina emigrantus. Tokiems reikia uždrausti bet kokį išvykimą, tegul aria gimtosios tėvynės laukus.

to cha

to cha portretas
nesutinku,tegul skrenda ir nebeparskrenda.

litovcai-runkeliai draskosi

litovcai-runkeliai draskosi portretas
unitazus ten plauna-cia vaiksto kaip gaidziai:))))
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių