Geriausiai vairavimo egzaminai išlaikomi Kaune

Geriausiai vairavimo praktikos egzaminas išlaikomas Kaune ir Panevėžyje, teorijos - Kaune ir Vilniuje.

Valstybės įmonės „Regitra“ 2011 metų duomenimis, praktikos egzamino išlaikymo rodiklis Kaune buvo 47,6 proc., Panevėžyje - daugiau kaip 47,2 proc. Tuo metu per teorijos egzaminą sėkmė Kaune jį laikančius lydėjo 69,8 proc. bandymų, Vilniuje - 68,5 proc.

Tokius duomenis penktadienį vykstančiame Lietuvos vairuotojų mokymo ir kvalifikacijos kėlimo mokyklų asociacijos suvažiavime pristatė „Regitros“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Saulius Šuminas.

Jis BNS aiškino, kad šis rodiklus atspindi bendrą išlaikomumą nežiūrint į tai, kelintą kartą asmuo laiko egzaminą ir kurios kategorijos pažymėjimą siekia gauti.

Praktikos egzaminas nesėkmingiausiai buvo laikomas Šiaulių ir Telšių „Regitros“ filialuose (atitinkamai 37,5 ir 38,9 proc.). Per teorijos egzaminą daugiausiai „susikirto“ jį laikę Mažeikiuose ir Tauragėje - sėkmės rodiklis 2011 metais čia atitinkamai siekė 56,9 ir 60 proc.

2010 metais teorijos ir praktikos egzaminai sėkmingiausiai laikyti tose pačiose miestuose kaip ir pernai. Žemiausias išlaikomumo rodiklis 2010 metais fiksuotas kituose miestuose nei pernai - 2010 metais praktikos egzaminai nesėkmingiausiai laikyti Mažeikiuose ir Šiauliuose, teorijos - Utenoje ir Šiauliuose.


Šiame straipsnyje: Regitravairavimo egzaminas

NAUJAUSI KOMENTARAI

magde

magde portretas
kiek zinau tai duodi i kisene 500 lt. ir islaikyta. Kada baigsis tas kysiu emimas pagaliau?

tina

tina portretas
Kaune vairuotojai mandagesni,Vilniuje hamai.Skiresi vairuotojai atvyke is Vilniaus ,nereikia net i numeri paziureti is kur.Jeigu hamas uz vairo ,tai zinok is Vilniaus.

R

R portretas
Kalbos barjeras? Vilniuje lenkai mažuma, o Žemaitijoje visi žemaičiai :)
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių