Gera žinia: susirinkus visiems prekeiviams – mažesnės vaisių ir daržovių kainos

Pagaliau pradėjo dirbti visi „Dainavos“ turgaus Sartų gatvėje pardavėjai, prekiaujantys vaisiais  ir daržovėmis.  Žiemą jie dažniausiai atostogauja, o šiemet nuo pavasario jų darbo vieta persikėlė į pačią „Dainavos“ turgavietę, kurioje iki šiol buvo prekiaujama tik pramoninėmis prekėmis.

Susirinkus visiems prekiautojams, truputį sumažėjo vaisių ir daržovių kainos. Jas pakoregavo viena keturių asmenų šeima, nedirbusi daugiau nei tris mėnesius.  Ji – tėvai ir du sūnūs -  beveik visada produkciją parduodavo šiek tiek pigiau už kitus. Tą pastebėjau dar prieš dvejus metus, kai pradėjau lankytis šioje Kauno turgavietėje.

„Kaip smagu vėl matyti abu brolius prie prekystalio. Kol jų nebuvo, kiti pardavėjai tuo naudojosi – vaisių ir daržovių kainas buvo truputį padidinę. Aš dažniausiai apsiperku pas brolius, nes pas juos pigiausia. Dabar labai nustebau, pamačiusi, kad trumpavaisiai agurkai kainuoja tik vieną eurą“, - portalui kauno.diena.lt pasakojo agurkų ir kitų daržovių prisipirkusi moteris.

Dabar labai nustebau, pamačiusi, kad trumpavaisiai agurkai kainuoja tik vieną eurą.

Šeštadienį šiame turguje už bulvių kilogramą reikėjo mokėti 0,18 euro, obuolių – 0,40, raugintų kopūstų – 0,55, nedidelių pomidorų – 0,90, agurkų ir kriaušių – po 1 eurą.  Raugintų agurkų kilogramas kainavo 1,30,  žalių vynuogių 1,80 euro.

Prieš pusę mėnesio, kai darbavosi ne visi prekiautojai, vaisių ir daržovių kainos buvo didesnės. Tada už bulvių kilogramą prašė 0,20 euro, obuolių – 0,43, raugintų kopūstų – 0,65, pomidorų – 1,20, raugintų agurkų – 1,70. Agurkų kilogramas tada kainavo dukart brangiau, bet natūralu, kad šios daržovės įsibėgėjant pavasariui pinga.

Šalia esančiuose kioskuose kainos nedaug skiriasi, bet šiek tiek didesnės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valdas

Valdas portretas
Perku tik pas šeimą, nes garbanė su vyru tai baisiai sukčiauja. Šeima ir kokybiškom prekėm prekiauja ir kainos normalios. Jau kelerius metus pas juos perku ir nė karto nepastebėjau, kad apgautų, o pas garbanę tai už 5 perki 6,5 priskaičiuoja!!! Keletą kartų pas juos pirkau, kai šeimos nebuvo.

Laura

Laura portretas
Labai faini prekeiviai blondine su vyruku prekiauja po tos seimos.Labai malonūs visada ,patars kas geriau kokia preke nusipirkti,ir tikrai kokybiskos daržovės niekada neikiš senu .Aš tai tik pas juos perku visada!O ta šeima ir kur prieki prekiauja pirmutiniai prie gatvės blondinė irgi su vyru tai baisu apgaudineja žmonės pasisverkite kada kaip nusiperkate pamatysit patys!

Kkk

Kkk portretas
Jus pasisverkite kaip perkate kaip jie apgaudineja žmonės,padaro prekes pigiau ir ta pati nusuka nuo žmoniu.Gyvenime nepirksiu daugiau pas juos,pasakai kad netaip suskaičiavo tai puola y akis.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių