Garliavos gynėjus linksmina garsių atlikėjų dainos

Garliavoje, garsiojoje Klonio gatvėje, budinčių žmonių kasdienybę praskaidrina Lietuvos atlikėjų pasirodymai. Čia vyksiančių koncertų maratoną trečiadienį pradėjo grupės „Kastaneda“ ir „Kvinta“.

Prie Kedžių namo priešais esančioje pievelėje šią savaitę sumontuota 6 metrų pločio dengta scena su koncertine garso aparatūra.

Judėjimas „Drąsiaus kelias“ pakvietė dainininkus ir muzikantus dalyvauti akcijoje „Atlikėjai – už teisingumą“.

„Atvažiavome palaikyti žmones, kuriems dabar reikia geros nuotaikos. O mes dainuojame linksmas dainas. Labai lengvai sutikome čia atvažiuoti“, – kalbėjo grupės „Kastaneda“ dainininkas Lukas Pačkauskas.

Grupė dainavo apie 40 minučių. Paklaustas, ar šioje dramatiškoje istorijoje turi savo nuomonę, dainininkas atsakė, kad yra nešališkas ir nenori reikšti savo pozicijos. „Mes savo nuomonės nesakome. Tegul viską pasako mūsų dainos. Tai mūsų tiesioginis darbas“, – diplomatiškai atsakė jis.

Ketvirtadienio popietę iš sostinės į Garliavą turėtų atvykti atgimusi roko grupė „Poliarizuoti stiklai“, o vakare aktorė Diana Anevičiūtė skaitys Rabindranato Tagorės ir Justino Marcinkevičiaus poeziją.

Taip pat Klonio gatvėje surengta fotomenininkų Juozo Valiušaičio ir Ryčio Umbraso fotografinių užuominų paroda „Apsisprendimo kaina“.

Drąsiaus Kedžio teta Audronė Skučienė teigė, kad idėja rengti koncertus kilo nuolat čia budintiems žmonėms. „Jie surado specialistus, kurie atgabeno reikiamą įrangą, kviečia dalyvauti atlikėjus“, – tvirtino ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DD

DD portretas
KKKK

prašalaitis

prašalaitis portretas
Per koncertų garsą ir sumaištį ar bus išgirsta mergaitė, kai ją prievarta ims. įdomu, kieno ta idėja. Gal tai plano dalis?

sekantys veiksmaiiiii

 sekantys veiksmaiiiii portretas
1-pakviesti psichologus senukams Kedziams, tetoms ,patvorio veikejams ,pamokyti kaip pasiruosti padoriam seneliu atsisveikinimui su anuke ir tinkamai suruosti anukes laukneseli isleidziant pas mama.2 - dalyvauti visuomenineje akcijoje Darom ir patvorio veikejams siulyti apsivalyti - viesa atgaila pries visa Lietuva ir pasisvarinant bent jau savo tupejimo aplinkoje
VISI KOMENTARAI 101

Galerijos

Daugiau straipsnių