Gaisras nuniokojo šeimos medinuką: reikalinga pagalba, bet ne finansinė

Kauniečių šeima kreipiasi pagalbos. Gaisras suniokojo tėvų namus, tad reikalingas kapitalinis remontas. Žmonės savo jėgomis bandys sutvarkyti medinuką tėvų namą, tačiau tam reikalingos įvairios statybinės medžiagos bei buitinė technika.

Kaunietis Andrius Kursaitis antradienį socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo įrašu, kuriame nurodė, kad jo mylimosios tėvų namuose įvyko nelaimė, – medinį namą nusiaubė gaisras. Moters tėvai gyvena Pakruojo rajone, tad kauniečių šeima artimiausiais savaitgaliais vyks pas tėvus į namus kuopti gaisro padarinių. Kauniečiai tikisi, kad prie namo atstatymo po gaisro prisidės visi geros valios žmonės, pas kuriuos nuo remonto užsiliko įvairių statybinių medžiagų.

„Gaisras kilo nuo krosnies sienelės, persimetė į šaldytuvą, išdegė visa virtuvė. Gerai, kad kažkokiu būdu spėjo iš namo išnešti dujų balioną, nes būtų du žmonės išlėkę į orą. Dabar galime pasidžiaugti, kad mano būsimosios tėvai nenukentėjo, tačiau namai smarkiai apgadinti, teks remontuoti tris kambarius, virtuvę. Patys viską darysime. Pirmiau viską iškuopsime. Tada prasidės kapitalinio remonto darbai. Gerai, kad gipso plokštės kažkiek apsaugojo medines sienas nuo ugnies, nes būtų tekę keisti ir jas. Visas medžiagas supirkti mums yra per brangu, o gipso plokščių reikės tikrai daug. Tėvai taip pat pensininkai, vienas jų – turi invalidumą, todėl taip pat negali sau leisti įpirkti brangių statybinių medžiagų“, – „Kauno dienai“ pasakojo A.Kursaitis.

A.Kursaičio nuotr.

Kadangi pats su mylimąja gyvena Kaune, tikisi, kad į pagalbos šauksmą atsilieps būtent Kaune ar netoli šio miesto gyvenantys žmonės ir galės paremti gipso plokštėmis, nuo remonto atlikusiomis montavimo putomis, dažais ar kitomis statybinėmis medžiagomis.

Gerai, kad kažkokiu būdu spėjo iš namo išnešti dujų balioną, nes būtų du žmonės išlėkę į orą.

„Į kaimą statybinių medžiagų kol kas vežti negaliu, nes tam mediniame namuke dar reikia viską pravalyti, o tvartuose visur pilna drėgmės, todėl laikinai viską priglausiu pas save darbe, todėl būtų gerai, kad nereikėtų kažkur toli važiuoti“, – kalbėjo kaunietis Andrius.

Jis užsiminė, kad pensininkų namuose gaisras suniokojo ir buitinę techniką. Senoliai liko be šaldytuvo, mikrobangų krosnelės bei televizoriaus. Dar nežinia, ar kaitrą atlaikė ir skalbimo mašina. Tad galbūt atsiras tokių, kurie šventėmis nusipirko naują šaldytuvą, o senąjį galėtų padovanoti nuo gaisro nukentėjusiems mylimosios tėvams.

A.Kursaičio nuotr.

Pinigų kauniečių šeima sakė nerenkanti, tik statybines medžiagas bei atliekamą buitinę techniką, kuri galbūt tik užima vietą kieno nors sandėliuke.

Dėl statybinių medžiagų paramos su A. Kursaičiu galima susisiekti telefonu +37064768356.


Šiame straipsnyje: reikalinga pagalbaprašo padėtigaisrasnamą nuniokojo gaisrasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

O tai o

O tai o  portretas
O tai kur privalomas draudimas uz gaisra butu atlygine

Nukentsjes

Nukentsjes portretas
Paskaicius komentarus nesinori nieko sakyti. Noriu palinketi komentatoriams to paties.tada gal supras kad nera viskas taip paprasta. Mes neprasem pinigu ar kazko nerealaus.... Paprasem galbut nereikalingu statybiniu medziagu likuciu.

Piktas

Piktas portretas
Pasilaikykite pagiežą sau. Piktiems ir pagiezingiems komentatoriams linkiu to paties. Tik ne susidūrę su tokia nelaimė gali šitaip galvoti ir kalbėti. Taip statybinės medžiagos kainuoja, taip senukuose galima susigrąžinti pinigus, bet aš geriau atiduosiu žmonėms tai kas liko ir tikrai manau kad pravers. Kas to negali padaryti, tai pasilaikykite liežuvius už dantų.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių