Fiksuoja skaitytojai: Karmėlavoje ir magistralėje – NATO karių technika

  • Teksto dydis:

Portalą pasiekė skaitytojų nuotraukos, kuriose užfiksuotas NATO karių technikos judėjimas Kaune ir Kauno rajone.

Skaitytojai praneša, kad karių šarvuočiai ir visureigiai Karmėlavoje, taip pat ir magistralėje, važiuojant link prekybos ir pramogų centro „Mega“  pastebėti ankstų rytą.

„Apie 7 val. šarvuočių koloną pastebėjau magistralėje, netoli kavinės „Tėvynė“. Dėl šios priežasties buvo nemenkos spūstys, visiems automobiliams teko važiuoti tik vieną eismo juosta“, – pasakojo kaunietis.

Kitas portalo kauno.diena.lt skaitytojas pasidalijo užfiksuotais kadrais iš Karmėlavos, kur pastebėti ne tik šarvuočiai, bet ir nemenkas kiekis karinių visureigių.

Čia ankstų rytą vairuotojai savo kantrybę eismo spūstyse bandė ir dėl įvykusios eismo nelaimės. Kauno policijos duomenimis, pranešimas apie nelaimę gautas 6.47 val. Šioje vietoje susidūrė dvi transporto priemonės – vilkikas ir lengvasis automobilis „Opel“.

Po smūgio vilkikas rėžėsi į atitvarus, juos pravažiavo, o sustojo tik įlėkęs į griovį. Policijos duomenimis, abu vairuotojai blaivūs. Avarijos aplinkybės tikslinamos.

Portalas primena, kad šiuo metu vyksta tarptautinės pratybos „Kardo kirtis 2018“. Pratybos skirtos NATO sąjungininkų veiksmų koordinavimo stiprinimui. Šiemet dėmesys skiriamas sąveikos tarp sausumos, jūrų ir oro pajėgų gerinimui. Taip pat treniruojamasi kartu su Baltijos šalyse dislokuotomis NATO priešakinėmis kovinėmis grupėmis. 

Pratybos „Kardo kirtis“ Lietuvoje organizuojamos nuo 2010 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Sutvarke kelius uz musu pinigus o dabar kai pravaziuoja tokia technika vargas musu keliams gaila kad negalvoja .......

...

... portretas
Praneškit kada jie eilinį kartą kur nusivers.

gal taip

gal taip portretas
pazymekit dienas valandas kada vazinesis nato technika tai musu paprasti zmones ieskos apvaziavimu kad nesimaisyk komandosam akyse
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių