Festivalyje „Sidabrinė styga“ – ir J. Šeduikytė

Jau penktus metus iš eilės su pirmosiomis snaigėmis į Kauną atskuba gyvos muzikos festivalis „Sidabrinė styga“.

Festivalio scena atvira tiek jauniems, tiek jau gerai žinomiems gyvosios muzikos atlikėjams. Čia yra koncertavę „Liūdni slibinai“, „Subtilu-Z“, Gediminas Storpirštis, Andrius Kaniava, o praėjusiais metais publiką išjudino „Saulės Kliošas“.

Šiemet organizatoriai taip pat pasistengė nenuvilti savo gerbėjų ir parengė malonių staigmenų. Visų pirma, šiųmetis festivalis truks ilgiau nei buvusieji – ne dvi, o tris dienas.

Pirmasis festivalio vakaras gruodžio 5 d. tradiciškai bus skirtas jaunųjų atlikėjų pasirodymams. Renginio metu vyks balsavimas, o vakaro pabaigoje bus paskelbtas labiausiai žiūrovams patikęs dalyvis. Jam bus suteikta galimybė pasirodyti antrąjį festivalio vakarą su grupe „Aktorių trio“. Koncertas vyks KTU Humanitarinių mokslų fakultete (Gedimino g. 43).

Antrasis festivalio vakaras numatytas gruodžio 6 d. KTU Mechanikos ir mechatronikos fakultete (Kęstučio g. 27). Čia koncertuos ir jau puikiai žinomas atlikėjas Vidas Bareikis.

Baigiamasis festivalio koncertas įvyks gruodžio 9 d. kino teatre „Romuva“ (Laisvės al. 54). Festivalį uždarys žinoma dainų atlikėja ir kūrėja Jurga Šeduikytė.

Festivalį organizuoja KTU Humanitarinių mokslų fakulteto studentų atstovybė „Humsa“. Bilietus galima įsigyti KTU Humanitarinių mokslų fakultete, Studentų laisvalaikio centre (Studentų g. 69) ir bilietupasaulis.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių