Ežerėlio slaugos namai nušvito naujomis spalvomis

  • Teksto dydis:

Daugiau kaip 40 Ežerėlio slaugos namų gyventojų ir šios įstaigos personalas jau gali džiaugtis atnaujintomis ir šiuolaikiškai įrengtomis patalpomis.

Įstaigos direktorė Irena Tamulevičienė pasakojo, kad didžiąją dalį 738 tūkst. eurų vertės projekto finansavo Europos Sąjunga. Pastatą pavyko kapitaliai suremontuoti, jis tapo šiltesnis, jaukesnis, kambariuose atsirado naujų baldų.

Į atnaujintos įstaigos atidarymo iškilmes atvykęs Kauno rajono meras Valerijus Makūnas dėkojo direktorei už jos ryžtą ir linkėjo slaugos namų gyventojams oriai ir saugiai praleisti senatvę. „Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad jūsų gyvenimo kokybė taps geresnė, kad turėsite daugiau vietos laisvalaikiui, susibūrimams“,- kalbėjo savivaldybės vadovas.

Europos krepšinio čempionatą Ežerėlio senjorai jau galės stebėti per naują „Panasonic“ televizorių, kurį jiems padovanojo meras ir jo komanda. Kiti svečiai dovanojo gėlių, knygų ir kitokių gyvenimą praskaidrinančių daiktų.

Atnaujintus slaugos namus pašventinęs klebonas Juozas Fakėjavas linkėjo Dievo palaimos ir įteikė direktorei I. Tamulevičienei ikoną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

I.:)

I.:) portretas
SEKMES!!! Jusu nelengvame darbe, tegul nauji,atnaujinti namai buna pilni zmoniu, kuriems reikia Jusu paslaugu. Vien geriausiais zodziais galime ivardinti Jusu personalo darba, Direktorei Irena Tamulevicienei sekmes ir toliau vadovauti siai istaigai,rupintis zmoniu gerove, Mums Jusu reikia.

Nijole

Nijole  portretas
Sie namai visada turejo ir neabejoju,kad islaikys savo stiliu - dirbti ir rupintis cia gyvenanciais asmenimis, Tegul jokie vejai ir pavydus konkurentai nedrumscia siam nuostabiam kolektyvui nuotaikos o Direktorei p. Irenai Tamulevicienei - stiprybes dirbti is sirdies ir buti Zavingai, Mes Jus mylime :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių