Estrados legendai ir „Žuvėdrai“ žiūrovai plojo atsistoję

Penktadienio vakarą  „Žalgirio“ arenoje vykusio koncerto metu žiūrovai galėjo įvertinti neįprastą derinį: garsiosios sportinių šokių komandos „Žuvėdra“ nariai ant parketo sukosi gyvai dainuojant lietuviškos estrados maestro Stasiui Povilaičiui. Iki tobulumo nugludinti šokėjų judesiai ir originalios choreografinės kompozicijos susiliejo su populiariomis, bet  naujai aranžuotomis dainomis.

Dviejų su puse valandų trukmės šventiniame koncerte dalyvavo tenoras Merūnas Vitulskis, roko dainininkas Povilas Meškėla, JAV vykusio tarptautinio dainų konkurso „Avon Vaices“ nugalėtoja Evelina Anusauskaitė ir renginiui iškilmingumo suteikęs Kauno miesto simfoninis orkestras. Dainininkų pasirodymai žiūrovams buvo gana netikėti: populiarius kūrinius žinomi atlikėjai dainavo duetais ir trio.

Žiūrovus pakerėjo „Žuvėdros“  pasirodymų magija: pilnos žiūrovų tribūnos šokėjams plojo atsistojusios.

S. Povilaičio teigimu, „Žalgirio“ arenoje penktadienio vakarą dominavo pajūrio ritmai: „Žuvėdra“ – iš Klaipėdos, o pats maestro šiuo metu dažniausiai gyvena Palangoje.


Šiame straipsnyje: ŽuvėdraStasys Povilaitis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ten buves.

Ten buves. portretas
''Žuvėdra'' super.O plojo ne pavargusiam stasiukui atsistoja,žurnaliuga,bet tik ''Žuvėdrai'. '

žiūrovas

žiūrovas portretas
viskas būtų gerai, jei būtų Žuvėdra su trigubai mažiau Povilaičio. Ir, zarazos, lupančios tokius pinigus, susitvarkykit pagaliau įgarsinimą, kuriame net tokio puikaus orkestro nesigirdėjo, tik kažkokia nuolatinė kakofonija, kai lauki, kad visi greičiau užsičiauptų.

r

r portretas
Gryna apgavystė: visą laiką dainavo tik Povilaitis, o kiti tik po vieną dainą kartu su juo. Ne to tikėjomės. Aišku Žuvėdra sužavėti.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių