E.Daniūtės šokių mokyklos atidaryme – pulkas žinomų žmonių

Penktadienio vakarą pasaulio ir Europos sportinių šokių bei daugkartinė Lietuvos čempionė Edita Daniūtė-Vasiliauskienė atidarė ketvirtąją Lietuvoje savo vardu pavadintą šokių mokyklą. Į duris atvėrusią naująją šokių salę Laisvės alėjoje susirinko būrys žinomų žmonių.

„Šokių populiarumas nuolat kyla, todėl su malonumu atidariau dar vieną salę“, – E.Daniūtė-Vasiliauskienė pasidžiaugė, kad naujoji beveik 400 kv. m ploto salė – pati geriausia.

Moderniai įrengtoje naujoje salėje miesto centre mokysis šokti ir vaikai, ir suaugusieji. Čia bus galima siekti ne tik rezultatų, bet savo malonumui šokti ar mokytis rytietiškos mankštos.

Kaune – tai jau trečioji E.Daniūtės-Vasiliauskienės mokyklos salė. Dar viena atidaryta Vilniuje.

Atidarymo proga Edita su šokėju Andriumi Butkumi ir televizijos žurnaliste Rūta Mikelkevičiūte surengė linksmą šokių šou.

Savo šokių mokytoją pasveikino ir verslininkas, sporto mecenatas Vladimiras Romanovas, atlikęs šokį su savo partnere Aleksandra Gorjanova.

„Edita Daniūtė – viena ryškiausių Lietuvos sportinių šokių žvaigždžių, pasaulio ir Europos čempionė. Reikia didžiuotis, kad ji nepalieka Lietuvos, diegia jos žmonėms meilę šokiui, skiria savo talentą ir augančiai kartai“, – sakė  V.Romanovas.

Per atidarymo iškilmes ant parketo taip pat sukosi Lietuvos klasikinių šokių vicečempionai Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva, Eglė Straleckaitė su Rihardu Egličiu, E.Daniūtės-Vasiliauskienės mokiniai.

Naujosios mokyklos šokių treneris Tomas Uroška atliko gatvės šokius.

Ar nuolat po užsienį darbo reikalais besiblaškanti 33-ejų pasaulio čempionė ras laiko savo mokyklai?

„O, taip, žinoma, – tikino Edita, su savo vyru Mindaugu auginanti dukrą Evitą. – Ir ne tik mokysiu šokti, bet rytais vesiu rytietišką mankštą.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
GEra vyra turim, gerrai prasisuko su sklypais dirbdamas STT, tai ko noreti, jai jau tokia seima neturetu pinigeliu, tai ka daryti tam kas nedirbo STT ir neprekiavoi sklypais, timk pavydeti tokiam, buvusiam aukstam pareigunui gali. Stai koki bizneli prasuko, oaciu laiku, nes buvo ismestas graziai ir ramiai.

ramune

ramune portretas
sekmes, Daniute..., nors ir laaabai nemaloni esi..., bet grazi...,buk paprastesne, juk ne Sv. Mergele esi :) prijaucianti sokuiui :)

ramaske

ramaske portretas
turbut tik P.Daniute ir tebalsuoja... Sekmes but tobulai...
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių