Dž. Butkutė naktį prieš vestuves negalėjo sumerkti akių?

Trečiadienį Džordanos Butkutės ir jos sužadėtinio Elegijaus Strasevičiaus laukia ypatinga diena. Jie Kauno rotušėje sumainys aukso žiedus.

Rūpesčius perleido jaunikiui

„Viskuo jau pasirūpinta, viskas tvarkoj“, – vestuvių išvakarėse portalui 1kaunodiena.lt sakė Dž. Butkutė. Su dainininke žurnalistė kalbėjosi telefonu, kol Lietuvos scenos pažibai grožio salone buvo lakuojami nagai.

Dž. Butkutė prisipažino, kad prieš lemtingą dieną jaudinasi tiek ji pati, tiek jos būsimas vyras.

„Aš vienaip jaudinuosi, jis kitaip. Labai daug reikalų reikėjo sutvarkyti. Nežinau, ar šiąnakt pavyks užmigti. Stengsiuosi“, – kalbėjo būsimoji nuotaka.

Vestuviniai auksiniai žiedai jaunųjų užsakymu buvo kaldinami Kaune.

„Norėjome klasikinių žiedų. Ant jų išgraviruoti mūsų vardai ir vestuvių data“, – pasakojo dainininkė.

Tačiau prakalbus apie šventės eigą, patiekalus, ji tik gūžtelėjo pečiais. Visomis vestuvių smulkmenomis rūpinosi jaunikis, todėl jai daugelis šventės detalių taps staigmena.

„Čia ne mano reikalas. Aš į tokius reikalus nesikišu, klauskit Elegijaus“, – teigė įžymybė.

Dvylika juodvarnių

Dainininkės išrinktojo E. Strasevičiaus rytoj taip pat laukia staigmenos. Viena jų – nuotakos suknelė. Ją kūrė viena žymiausių Lietuvos dizainerių Ramunė Piekautaitė.

„Pinigų suknelei išleidau daug. Bet ji to verta. Labai graži, man patiko, tokios ir norėjau“, – džiaugėsi atlikėja.

Ji sakė neįsivaizduojanti, kokia bus mylimojo reakcija, kai ją pamatys su nuotakos suknele.

„Iš kur aš žinau? Ar aš žinau, kaip pati į ką nors reaguosiu po penkių minučių? Jeigu jis mane myli vilkinčią chalatą, mylės ir su ta suknele. Myli žmogų, ne drabužius“, – įsitikinusi moteris.

Į Rotušę pora, draugai ir artimieji, pasak vestuves planavusios Ingos Budrienės, atvyks dvylika juodų „Mercedes“ markės automobilių. Džordaną pas pirmiau atvažiavusį Elegijų palydės dvylika juodai apsirengusių berniukų.

„Džordana niekuomet nevaidino angelo. Ji yra paprasta ir atvira, pripažįstanti savo klaidas. Toks pats ir Elegijus. Tai buvo viena priežasčių, kodėl vestuvėms parinkta juoda – balta tema. Ceremoniją lydės pasakos motyvai apie 12 juodvarniais lakstančių brolių“, – atskleidė I. Budrienė.

Po ceremonijos – šampanas ir fejerverkai

Trečiadienį 16 val. susituokę Dž. Butkutė ir E. Strasevičius išeis į Rotušės balkoną, kur pirmą kartą pasibučiuos kaip vyras ir žmona. Jų viešą meilės išpažintį lydės fejerverkai.

Nusileidę į pirmąjį pastato aukštą jaunavedžiai išeis pro susituokusioms poroms skirtas duris ir atliks Kaune tradicija tapusį ritualą – paskambins senoviniu varpu.

Savo dainą įsimylėjelių porelei dovanos grupės „Rondo“ suburtas „Božolė“ choras. Visi susirinkusieji bus vaišinami šampanu. Tuomet jaunieji išvyks švęsti į „Žalgirio“ areną, kur pakviesti tik artimiausi jų draugai bei giminės.

44 metų dainininkė ir metais vyresnis E. Strasevičius susižadėjo metų pradžioje ir savo šventei specialiai pasirinko dvyliktukais pažymėtą datą – 2012 12 12. Jie įsitikinę, jog ši diena lems laimę, sėkmę ir tarpusavio supratimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

v

v portretas
Gal floristasis is suliniu dangciu jau paruose suknele ,prie musu namo pavogti 4 dangciai

lina

lina portretas
linkiu laimes ir viso ko geriausio

klj

klj portretas
na kam ji idomi.Ar rasyt tikrai neturite ka
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių