„Drąsiaus kelio“ suburtame mitinge liejosi kaltinimai

„Ir toliau į valdžią rinkime teisėjus, prokurorus ir „šerifus“, „Drąsius nužudytas“, „Klaipėdos teisėjai, stabdykite pedofilijos virusą“ – tokiais plakatais lietingą šeštadienio popietę judėjimas „Drąsiaus kelias“ Kaune, Vienybės aikštėje, surengė mitingą „Neteisingumas Lietuvoje“.

Pasak organizatorių, jis buvo organizuotas dėl žmogaus ir vaiko teisių konvencijos grubių pažeidimų.

„Sveikinu visus susirinkusius į mitingą nelabai gražiu pavadinimu, bet tokiu, koks ir yra oras šiandien Kaune. Atėjome čia, nes tai yra daug svarbiau nei Kaziuko mugė Laisvės alėjoje. Mugės, tuštybės Lietuvoje jau tęsiasi ilgą laikotarpį. Pavadinimas – „Neteisingumas Lietuvoje“, kad ir kaip jis mums nepatiktų, bet kitam pasakymui – „teisingumas Lietuvoje“ nebeliko vietos. Nėra net požymių, kad teisingumas galėtų atsirasti Lietuvoje. Žodžių junginys „teisingumas Lietuvoje“ skamba taip pat, kaip „nesavanaudiškas, atsidavęs tautai Seimo narys“, kaip skambėtų pasakymas „valdininkas, einantis į valdžią tarnauti žmogui“ ar „medikas ar teisėsaugos pareigūnas, neimantis kyšių“, – iš improvizuotos tribūnos liejosi kaltinimai.

Susirinkusiųjų žmonių teigimu, mitingo esmė – atkreipti valdžios dėmesį į tai, kas kaip vėžys žudo Lietuvą.

Apie šimto žmonių minioje buvo galima pamatyti įvairaus amžiaus žmonių, su aplinkiniais sveikinosi partijos „Drąsos kelias“ pirmininkas kunigas altaristas Jonas Varkala.

Mitingą organizavo visuomeninis judėjimas „Drąsiaus kelias“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hm

hm portretas
gal jau gana?

bislka

bislka portretas
iskrypeliu mitingas. kiek mes dar tai toleruosime? ar ne laikas violetinius priduoti i pataisos namus? kodel violetinaii kesinasi i laikinaja sostine? venckienes zudymo planas nepasiteisino, tai poniute teiseja atgailauja tokiu budu?

Saulė

Saulė portretas
Jei į sseimą bolotiruosis p.Neringa ir aš eisiu į rinkimus.
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių