Dovanomis džiugina ir gyvūnus

  • Teksto dydis:

Valentino dienos proga rūpestingi šeimininkai savo keturkojams taip pat ruošia staigmenas ir dovanas. Atsidavę ir visad ištikimi augintiniai išskirtinio dėmesio gauna ne ką mažiau nei mylimi žmonės, teigia gyvūnų prekių parduotuvių atstovai.

Kaune, prekybos miestelyje „Urmas“, įsikūrusių parduotuvių „Akvazoo“ vadovė Alma Skardžiuvienė sako, kad meilės dienos proga šeimininkai mėgsta labiau palepinti savo augintinius nei įprastai.

„Dažniausiai mylimiems šuniukams ar kačiukams žmonės perka įvairius skanėstus. Lepina specialiai subalansuotais „kauliukais“, sausainiais, natūralia vištienos, antienos krūtinėle bei kitais ėdalais“, – pasakojo pašnekovė.

Pasak A. Skardžiuvienės, neretai pasitaiko, kad augintiniai, ypač šunys, taip pat būna apdovanoti naujais rūbeliais, žaislais, minkštesniais guoliais, šampūnais ar net kvepalais.

„Žmonės, kurie supranta, kad gyvūnas yra visavertis šeimos narys, perka jam viską beveik kaip vaikui. Dovanėlėmis ir skanėstais atsidėkoja jam už ištikimybę, supratimą, kasdienį kantrų laukimą namuose. Tačiau yra ir tokių, kurie įsivaizduoja, kad šuo turi būti pririštas prie grandinės ir maitintis tik atliekomis nuo pietų stalo“, – dvi kategorijas šeimininkų išskiria gyvūnų prekių parduotuvės vadovė.

Valentino dienos proga parduotuvės taip pat rengiasi pasveikinti savo klientus. Kačiuko, šuniuko, žuvytės ar kitų gyvūnėlių šeimininkai gaus simbolinę dovanėlę, kurią galės parnešti mylimam augintiniui.


Šiame straipsnyje: Gyvūnaiurmasdovanos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pirkėjas

Pirkėjas portretas
Šauni parduotuvė. Didelis asortimentas, kainos neužkeltos, daug erdvės, malonus aptarnavimas. Labai patiko.

Tfu

Tfu portretas
Tokiems šeimininkams, kurie šunis ar juo labiau kates kvepalais kvėpina, reikėtų iš viso uždrausti gyvūnus laikyti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių