D.Kedžio tėvui – įtarimai sumušus L.Stankūnaitę

Įtarimai dėl Laimutės Stankūnaitės nežymaus sveikatos sutrikdymo bandant jai perduoti dukrą pareikšti Drąsiaus Kedžio tėvui Vytautui Kedžiui. Tai patvirtino Kauno apygardos prokuratūros atstovė Vaida Kibirkštytė.

26 metų L.Stankūnaitė esą nukentėjo kovo 23-iąją Garliavoje, Kedžių namuose.

Portalui kaunodiena.lt V.Kedys anksčiau yra sakęs, kad labai nustebo dėl tokių kaltinimų. „Kaip galėjau sumušti L.Stankūnaitę, jei pats vos paeinu? Man 74 metai ir per visą gyvenimą išvis nesu nė karto susimušęs. Per tą sumaištį tik bandžiau kaip nors apsaugoti anūkėlės rankas, kad jų neišsukinėtų apsaugos darbuotojai ir L.Stankūnaitė. Jie puolė kaip žvėrys“, – pasakojo smurtu apkaltintas garbaus amžiaus vyras.

Žurnalistų kameros užfiksavo, kad po grumtynių Kedžių namuose L.Stankūnaitė išėjo be jokių matomų sužalojimų žymių. Internete išplatintame vaizdo įraše taip pat nematyti, kad V.Kedys būtų smogęs triskart jaunesnei moteriai.

„L.Stankūnaitė tą penktadienį prie mūsų namų dar buvo sugrįžusi po pusvalandžio, bet tikrai nematėme jokių sumušimo žymių“, – kalbėjo V.Kedys.

Tą pačią dieną po Garliavos šturmo Kauno vyriausiojo policijos komisariato surengtoje spaudos konferencijoje pareigūnai taip pat sakė negirdėję, kad L.Stankūnaitė būtų nukentėjusi.

L.Stankūnaitės pareiškimas Kauno rajono policijoje užregistruotas ne tą pačią dieną, kovo 23-ąją, kai įvyko susistumdymas Garliavoje, o praėjus dviem dienoms po įvykio, t.y. kovo 26 dieną.

Kauno miesto apylinkės prokuratūros vyriausiasis prokuroras Darius Valkavičius sakė, kad daugiau įtariamųjų ikiteisminiuose turimuose, kuriuos dėl kovo 23 dienos įvykių atlieka jo vadovaujama įstaiga, nėra. Be tyrimo dėl nežymaus L.Stankūnaitės sveikatos sutrikdymo, Kauno miesto apylinkės prokuratūra taip pat atlieka tyrimą dėl grasinimų Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams.

Du ikiteisminius tyrimus, susijusius su įvykiais kovo 23-ąją, Kauno prokurorai yra perdavę Panevėžio apygardos prokuratūrai. Taip esą siekiama užtikrinti, kad ypatingą visuomeninę reikšmę turinti galimai nusikalstama veika būtų ištirta kuo greičiau ir išsamiau. Panevėžio prokurorai vykdo ikiteisminį tyrimą dėl galimo trukdymo antstoliui vykdyti teismo sprendimą ir dėl grasinimo valstybės tarnautojui bei dėl galimo valstybės tarnautojų piktnaudžiavimo vykdant Kėdainių rajono apylinkės teismo sprendimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cia tai bent

cia tai bent portretas
Ale ir gudrumas tos Stankes nieks nemate kai ja Kedys muse nei tie jos apsauginiai nei policija ir kai isejo is Kedziu namu zmones nemato jokios melynes tik kita diena matyt tas jos plikis advokatas ja pamoke kad reikia tau uzdeti melyne arba pagrimuoti ir tu vel galesi prisiteisti keliolika tukstanciu is Kedzio, juk visi Lietuvos teismai tik tokiai personai kaip Stanke yra palankus ir gina ir saugo ja kaip neikainuojama Lietuvos vertybe, o Stanke jau seniai velniui dusia pardavus, jos protas yra tarp koju, nes galva jos jau seniai neveikia. Taigi pirmyn Stanke kiek dar milijonu prisiteisi is Venskienes,Kedziu ir Lietuvos. Turi gera advokata su kurio vistiek reikes pasidalyti pinigus, bet tu niekad neturejai motinos sirdies ,nes esi pedofilu isgama

o

o portretas
vaikas nerupi? Mergaite buvo apdraskyta ir...nieko! Nukencia tik Stanke. Gana juokinti Lietuva! Negi kas dar tiki tais paistalais????

GERAI

GERAI portretas
SEDESI SENI KALEJIME--PASIRODO NE TIK TAVO SUNUS ZUDIKAS,O IR TU MUSEIKA....
VISI KOMENTARAI 132

Galerijos

Daugiau straipsnių