Dingusi paauglė atsirado Latvijoje (papildyta)

Laikinojoje sostinėje pradingusi penkiolikmetė mergaitė atsirado. Kaunietė – gyva ir sveika, šiuo metu ji yra namuose su mama.

„Taip, Gabrielė atsirado. Ji yra gyva ir sveika. Pati paskambino, mes nuvažiavome ją ir pasiėmėm. Nepykite, daugiau komentuoti negaliu, nes vyksta ikiteisminis tyrimas”, – sekmadienio popietę "Kauno dienai” sakė mergaitės mama Kristina.

15-metę į namus Kaune sugrąžino Kauno apskrities policijos pareigūnai kartu su kolegomis iš Latvijos.

Pareigūnai dėkoja visiems žmonėms, kurie aktyviai pranešdavo policijai apie numanomas mergaitės buvimo vietas.

„Be visuomenės pagalbos paieškos būtų užtrukę ilgiau, todėl džiaugiamės neabejingų žmonių aktyvumu", – sakė kelias paras mergaitės su kolegomis ieškojusi tyrėja Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Centro policijos nuovados tyrėja Agnė Greblikaitė.

Gabrielė iš namų dingo trečiadienį. Paauglės mama sakė nujaučianti, kad dukra galbūt sugalvojo kažkur išvažiuoti.

„Jaučiau, kad Gabrielė trečiadienį nenorėjo eiti į mokyklą. Pirmą pamoką praleido ir išėjo tik į antrą“, – jaudinosi Gabrielės mama Kristina Jasiulionienė. Moteris gavo žinių iš mobiliojo ryšio bendrovės, kurios paslaugomis naudojosi nepilnametė, kad paskutinį kartą Gabrielė mobiliuoju telefonu naudojosi dingimo dieną apie 12.30 val. ties Rumšiškėmis.

Gabrielės mamos spėliones, kad dukra galbūt išvyko į Vilnių, tokia žinia tik sustiprino. K.Jasiulionienė neslepia, kad prieš metus ir du mėnesius Gabrielė taip pat buvo dingusi. „Ji nesileido į kalbas apie praėjusio dingimo motyvus“, – atviravo mergaitės mama.

Gabrielė lanko „Aušros“ gimnaziją. Neseniai ėmė mokytis groti gitara. Džiaugėsi užsiėmimais Kauno techninės kūrybos centre. Širdies ydą turinti mergaitė negalėjo laisvalaikio leisti kaip jai patinka. Teko riboti fizinį krūvį, nes greitai pavargdavo.

„Ji buvo labiau uždaro būdo. Artimų draugų neturėjo. Knirpdavo internete, tačiau su kuo ir apie ką susirašinėdavo nepasakojo, nors buvome artimos ir gana geros draugės“, – pasakojo K.Jasiulionienė.
Mama kalbėjo su dukros bendramoksliais, tačiau ir jie patvirtino jokių pavojaus signalų Gabrielės elgesiyje nepastebėję. Dieną prieš dingimą Gabrielė mokykloje buvo linksma ir elgėsi įprastai.


Šiame straipsnyje: Gabrielė Griniūtėdingo

NAUJAUSI KOMENTARAI

mhm

mhm portretas
morčius,nieko keisto :(

Zoologas Alfredas Pleupsnys

Zoologas Alfredas Pleupsnys portretas
Greiciausiai Morcius.

Vidas

Vidas portretas
Vis kalbama apie vaikų teises. Bet man šį kartą jos tikrai negaliotų. Su rykšte tuoj užsidegusius karukus užgesinčiau, kad praeitų bet koks noras zyliot. Na, tiesiog šlykšti merga, kuri visai nemąsto apie savo artimuosius, jai nusispjaut ant jų išgyvenimų. Aš jai tuoj širdies ydą išgydyčiau, jei būtų mano dukra... P.s. mano vaikai išauklėti ir tokių cirkų man nekrėtė.
VISI KOMENTARAI 51

Galerijos

Daugiau straipsnių