Dingusi mažametė rasta ir pristatyta į gydymo įstaigą

Policija praneša, kad atsirado iš darželio pagrobta penkiametė.

23.57 val. Kauno apskrities policija gavo moters telefoninį pranešimą apie tai, kad viename iš Kaune, Vilijampolės mikrorajone esančių daugiabučių yra galimai policijos ieškoma mergaitė ir vyras.

Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai rado ieškomą mergaitę, o netrukus, pagal nurodytus požymius, gatvėje sulaikė pil. L.V., gim. 1942 m., kuris uždarytas į Kauno apskrities policijos areštinę. Mergaitė pristatyta į gydymo įstaigą.

Ieškoti dingusios mergaitės ir įtariamojo buvo sutelktos gausios Kauno apskrities policijos pajėgos. Pareigūnai atliko intensyvius paieškos veiksmus: apklausė daugelį žmonių, gyvenančių Kaune, Vilijampolės, Šilainių mikrorajone, lankėsi prekybos centruose, baruose, įmonėse, peržiūrėjo daugybę vaizdo įrašų, pareigūnų ekipažai ieškojo mergaitės gatvėse ir kiemuose, tikrino teritoriją, esančią prie upės, apleistus pastatus, rūsius, prašė visuomenės pagalbos per visuomenės informavimo priemones.

Žiniasklaidoje pasirodžius informacijai apie dingusią mergaitę, policija gavo per 10 pranešimų iš gyventojų apie galimas vaiko buvimo vietas, todėl pareigūnai dėkoja žmonėms ir visuomenės informavimo priemonėms už pagalbą ieškant mažametės.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vaiko pagrobimo. Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 156 straipsnyje „Vaiko pagrobimas ar vaikų sukeitimas“ už svetimo mažamečio vaiko pagrobimą numatytas areštas arba laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Taip pat bus sprendžiamas klausimas dėl vaikų darželio darbuotojos, atidavusios vaiką nežinomam asmeniui, atsakomybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aukletoja is silainiu

aukletoja is silainiu portretas
kada valdiininkai supras, kad darzelio teritorija turi buti saugiai aptverta normalia tvora pro kuria nei vaikai iseis nei pedafilai nekalbins vaiku ir bus uzdrausta mikro rajono gyventojams lankytis, zaisti darzelio kieme kaip zaidimo parke po pietu prieina tiek vaiku ir su tevais ir su draugais kad savu jau nematom o pabandyk ka pasakyt tai atsauna, kad cia viesa istaiga ir noriu bunu noriu ne

Egidijus

Egidijus portretas
Labai reikia geru bausmiu uz panasiu nusikaltimus. Manau kad kaip obuoly pirma reikia gerai sudauzyt ir tik tada pasodinti

asai

asai portretas
is tiesu darzeliai lankomi visu praeiviu. net maciau,kaip vaikams duoda saldaini ir kisa i burna. maza to kad metosi rytais svirkstai ir buteliai, reiktu grieztai uzrakinti darzeliu kiemus. kokia atsakomybe aukletojui.
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių