Dingusi kaunietė rasta negyva Ukmergės miške

Pirmadienį Kaune dingusi Ramunė Mikalauskaitė, kaip įtariama, rasta negyva prie Ukmergės.

Kauno policijos pareigūnai penktadienį į pagalbą pasitelkę kinologą su tarnybiniu šunimi ir kolegas iš Ukmergės policijos komisariato šukavo Ukmergės apylinkes. Apie 13.30 val., tikrindami netoli kapinių esančią teritoriją, 250 metrų atstumu nuo kapinių, miškelyje, rado moters lavoną be išorinių smurto žymių. Pirminiais duomenimis, tai 42-ejų metų R. Mikalauskaitės lavonas.

Anksčiau skelbta, kad pareigūnai, ieškodami įrodymų, ar dingusioji netapo nusikaltimo auka, apžiūrėjo moters darbovietę ir namus, apklausė artimuosius ir bendradarbius, peržiūrėjo vaizdo stebėjimo kamerų, esančių „Urmo bazėje“, įrašus.

Nustatyta, kad dingusioji pirmadienio rytą paskambino darbdaviui ir paprašė laisvadienio, tada „Urmo bazėje“ nusipirko kapinių žvakučių ir, išsikvietusi taksi, nuvyko į Kauno stoties turgavietę, kur nusipirko kapams skirtų gėlių krepšelį. Tada tuo pačiu taksi automobiliu iš Kauno nuvyko į kapines, esančias šalia Ukmergės, kur palaidoti jos artimieji.

„Ukmergėje prieš 4-5 metus palaidotas jos tėvas“, – portalui 1kaunodiena.lt sakė firmos, kurioje dirbo R. Mikalauskaitė, savininkė Jolanta Bareišienė. Jos teigimu, moteris prašydama laisvadienio teigė, jog prastai jaučiasi.

Pasak policijos, buvo apklausti visų Kaune esančių taksi firmų atstovai ir nustatytas taksi vairuotojas, kuris dingusiąją vežė į Ukmergę. Pagal telefono skambučių išklotines buvo nustatyta galima paskutinė moters buvimo vieta Ukmergės mieste.

Išgirdusi apie R. Mikalauskaitės keliones taksi, J. Bareišienė sakė esanti nustebusi. „Ji labai taupi, pinigų taip niekada nešvaistydavo. Jei sau ką ir pirkdavo, tai tik nukainotą daiktelį“, – pasakojo savininkė.

„Ji jau 25 metus dirba „Urmo bazėje“ pardavėja. Dingimo dieną taip pat dirbo. Paskutinį kartą ji buvo matyta prie dvylikto sandėlio. Apie 9.45 val. ji užrakino parduotuvę ir dingo. Parduotuvėje paliko savo paltą, rankinę, batus. Apie 11 val. jos telefonas jau buvo išjungtas“, – buvo teigiama ketvirtadienį bendradarbių išplatintame laiške.

Moterį pažinoję žmonės tvirtina, kad ji visada pranešdavo, kur yra, žalingų įpročių neturėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

keista

keista portretas
kazkaip,be drabuziu siltesniu toki meta,pirko zvakes,leke taksi i Ukmerge..hmm gal kokia depresija ja istiko ar nenoras gyventi,tiesiog sunku ka ir spelioti,duok Dieve jog atrastu ja gyva,jug artimiesiems didziulis skausmas...

...

... portretas
man taip pat panasu,kad tokius keistus veiksmus salygojo depresija.Gal ir savizudybe yra dingimo priezastis.Labai butu gaila jauno zmogaus.

to 2

to 2 portretas
su taksi net iki Ukmerges. Tai didelis jos atlyginimas buvo, kad sau tai galejo leisti
VISI KOMENTARAI 90

Galerijos

Daugiau straipsnių