Dingęs devynmetis rastas namuose po lova

Kaune laimingai pasibaigė devynmečio berniuko paieškos.

Trečiadienio vakarą Dainavos policijos komisariate buvo gautas moters pranešimas, kad tos pačios dienos rytą iš namų Kaune į mokyklą išėjo ir negrįžo jos devynerių metų sūnus.

Policijos pareigūnai nedelsiant pradėjo vaiko paiešką, kurioje dalyvavo ir kinologas su tarnybiniu šunimi. Berniuko buvo ieškoma Dainavos mikrorajone, pareigūnai apklausė jo draugus, klasiokus, mokytoją, namo kaimynus.

Devynmetis, pasak jį mačiusiųjų, vakar apie 19.30 val. buvo pastebėtas V. Krėvės prospekte, paskutinį kartą – maždaug 22 val. kitos mokyklos stadione.

Apie vidurnaktį paieška netikėtai baigėsi. Policijos pareigūnai, norėdami paimti berniuko asmeninių daiktų, padėsiančių paieškai, vaiką rado jo kambaryje, pasislėpusį po lova.

Policijos teigimu, berniukas į namus grįžo vėlai vakare. Į pirmame aukšte esantį butą jis įlipo per balkoną ir pasislėpė.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius suteikti papildomos informacijos apie įvyki atsisakė.

Jokių komentarų nebus, nes tai privatus šeimos gyvenimas, be to, vaikas yra nepilnametis", – sakė K.Kasciukevičius.

Jis patikino, kad berniuko šeima anksčiau nebuvo pakliuvusi į policijos akiratį, nėra jokių duomenų, kad ji galėtų priklausyti socialinės rizikos grupei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sraigė

Sraigė portretas
Kažkas negerai su tėvais - devynmetis 22 h kažkur stadione?

x

x portretas
iškaršti gerai kailį, tai praeis noras valkatauti

mentai ir lieka mentais

mentai ir lieka mentais portretas
nu jo cia geras ....kaip rasti beniukai tai visi padekit o ka isuteikti papildomos informacijos apie įvyki atsisakė.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių