Dėl svarbaus renginio „Žalgirio“ arenoje – eismo apribojimai

  • Teksto dydis:

Dėl svarbaus renginio Kauno „Žalgirio“ arenoje liepos 18–19 dienomis kai kuriose miesto gatvėse gali būti ribojamas eismas.

Dėl svarbaus renginio Kauno „Žalgirio“ arenoje liepos 18–19 dienomis kai kuriose miesto gatvėse gali būti ribojamas eismas.

Ketvirtadienį ir penktadienį arenoje vyks ES Regionų komiteto išvažiuojamasis renginys – Gamtinių išteklių komisijos posėdis bei seminaras. Renginyje dalyvaus apie 150 delegatų iš visų ES šalių.

Kaip įprasta, viešąją tvarką prižiūrės ir eismo saugumu rūpinsis Kauno policijos pareigūnai. Atsižvelgiant į situaciją, minėtomis dienomis kai kuriose gatvėse gali būti ribojamas eismas, todėl policija prašo miesto gyventojų ir svečių kantrybės.

Kauno apskrities policija primena: eismo dalyviai privalo nedelsdami duoti kelią artėjančioms specialiosioms transporto priemonėms su įjungtais mėlynais ir (ar) raudonais (arba tik mėlynais) žybčiojančiais švyturėliais ir (arba) specialiaisiais garso signalais (ir jų lydimoms transporto priemonėms); keliuose, kur eismui abiem kryptimis yra ne daugiau kaip keturios eismo juostos, jie privalo sustoti dešiniajame kelkraštyje, kai jo nėra – prie dešiniojo važiuojamosios dalies krašto (keliuose su skiriamąja juosta sustoti privalo tik ta pačia kryptimi judančios transporto priemonės).

Pro stovinčią specialiąją transporto priemonę su įjungtu mėlynu ir (ar) raudonu (arba tik mėlynu) žybčiojančiu švyturėliu vairuotojas privalo važiuoti tokiu greičiu, kad prireikus galėtų tuoj pat sustoti nesukeldamas pavojaus kitiems eismo dalyviams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cxv

cxv portretas
europydaru sueiga

Cha

Cha portretas
Va kaip reik moket svaistyt pinigus.

bbnb

bbnb portretas
tai gal jems homoseksualistu parada dar parodikit
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių