Kauno rajono savivaldybė imasi priemonių saugumui užtikrinti Užliedžiuose

  • Teksto dydis:

Kauno rajono savivaldybės administracija gavo Užliedžių seniūnijos gyventojų raštą, kuriame tvirtinama, kad nenustatyti asmenys įvairių markių automobiliais persekioja vaikus.

Taip pat gauta signalų apie pavogtus automobilių ratus, padažnėjusias vagystes iš gyvenamųjų būstų.

Kauno rajono savivaldybės administracijos direktorius Antanas Nesteckis pavedė Viešosios tvarkos skyriaus vedėjui Sergejui Lemziakovui išsiaiškinti situaciją šioje sparčiai augančioje seniūnijoje ir kartu su policijos pareigūnais imtis priemonių saugumui užtikrinti.

Kauno apskrities policijos atstovė spaudai Justina Kazragytė teigė, kad policijos sistemoje registruojamų įvykių Užliedžių seniūnijoje nepadaugėjo, tačiau, reaguojant į gyventojų prašymus, sustiprintas policijos patruliavimas.

Kauno rajono savivaldybės administracija pavedė Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėjai Irenai Marcinkevičienei informuoti Užliedžių seniūnijoje esančias ugdymo įstaigas apie galimus pavojus. Įstaigų vadovams nurodyta pravesti pokalbius su tėvais, o vaikams aiškinti, kodėl nereikėtų sėsti į automobilius, kuriuos vairuoja nepažįstami asmenys.

Kauno rajono savivaldybė ragina gyventojus būti aktyviais ir prisidėti prie saugios aplinkos kūrimo.

Užliedžių seniūnijoje jau veikia 4 saugios kaimynystės grupės, tačiau jų galėtų būti ir daugiau.

Apie visus teisės pažeidimus arba įtartinus atvejus reikėtų pranešti policijai tel.112 arba Kauno r. savivaldybės viešosios tvarkos poskyrio vedėjui Sergejui Lemziakovui (tel.:8 683 61376; sergejus.lemziakovas@krs.lt).

KRS inf.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pedofilai

pedofilai portretas
nesnadzia

slaptumas?

slaptumas? portretas
parasykite dar laikrastyje kada pasala surengs

kjkkj

kjkkj portretas
tai džiaukimės, kad imasi priemonių, o ne tyčiokitės. Kai jus palies bėda, tada gal suprasite.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių