Dėl pensijos – ilgas laukimas eilėje prie bankomato

Pirmadienį prie daugelio bankomatų Kaune nusidriekė ilgesnės nei įprasta žmonių eilės. Ne vienam teko apsišarvuoti kantrybe ir laukti 1 – 2 valandas, kol pavyko pasiimti pinigus.

„Nuo 12 valandos stovėjau eilėje prie bankomato. O kuomet atėjo mano eilė išsigryninti pinigus, jų tiesiog jau buvo nebelikę. Inkasatoriai nespėjo laiku atvažiuoti ir užpildyti bankomato. Todėl teko ieškoti kito“, – skundėsi pensininkė Regina Bendinskienė, ilgiau nei valandą laukusi prie bankomato V. Krėvės prospekte. Atvykusi į prekybos centrą "Savas", ji susidūrė su panašia situacija – prie „Swedbank“ bankomato lūkuriavo būrys žmonių, todėl jai vėl teko stoti į eilę, norint atsiimti pensiją. 

„Swedbank“ atstovo spaudai Sauliaus Abraškevičiaus teigimu, tokia situacija jam – ne naujiena.

„Kiekvieną mėnesį susidaro situacija, kuomet bankuose klientai neišvengia didelių eilių. Šiomis dienomis mokamos Sodros išmokos. Būtent todėl žmonės plūsta prie bankomatų“, – aiškino S. Abraškevičius.

Banko atstovas pabrėžė, kad už prekes ir paslaugas galima mokėti kortele, o pinigus išsigryninti ne tą pačią dieną, kai jie gaunami.

„Eilės kelia žmonių nepasitenkinimą. Tačiau pinigus galima išsigryninti tuomet, kai didžiosios eilės dingsta“, – sakė S. Abraškevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

blyn

blyn portretas
koks dabar kaunadienis nevykes internete

tai

tai portretas
juk zmogus tai yra tik monstru sraigtelis ka nori ta su juo ir daro ,juk zmones ne del tokios laisves kovojo o dabar baigia uzsringti ir be balso nes yra sraigteliai ,/

latvis

latvis portretas
pakilo nepastebimai ir kainos.nusiimi savo pinigus, o moki 7 lt.o kiek latvijoj banko mokesciai?sako, kad mes dvigubai mokam daugiau...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių