Dėl N.Venckienės neliečiamybės prokuratūra dar neapsisprendė

Generalinė prokuratūra dar nepriėmė sprendimo, ar prašys Seimo naikinti teisėjos Neringos Venckienės teisinę neliečiamybę. Dėl to į Generalinę prokuratūra prieš mėnesį kreipėsi Vilniaus miesto apylinkės prokuratūra, atliekanti ikiteisminį tyrimą dėl nevykdomo teismo sprendimo.

Generalinės prokuratūros Viešųjų ryšių skyriaus vadovė Rūta Dirsienė sakė, kad „generalinis prokuroras Darius Valys spręs kreipimosi į Seimą klausimą, kai jam bus pateikti papildomi duomenys“.

Generalinė prokuratūra nenurodo, kokių papildomų duomenų dar laukiama ir kokie galimų sprendimų priėmimo terminai.

Vilniaus miesto apylinkės prokuratūra dar balandžio 11 dieną yra pateikusi prašymą generaliniam prokurorui kreiptis į Seimą dėl teisinės neliečiamybės panaikinimo teisėjai N.Venckienei.

Kiek anksčiau prokuratūra buvo pranešusi, kad dėl teismo sprendimo nevykdymo perduoti Laimutės Stankūnaitės ir Drąsiaus Kedžio dukrą motinai pradėtas ikiteisminis tyrimas vykdomas intensyviai.

Pernai gruodį Kėdainių rajono apylinkės teismo nutartimi mergaitės globa suteikta jos motinai L.Stankūnaitei, tačiau šis teismo sprendimas nėra įvykdytas.

Šiuo metu mažametė gyvena tetos teisėjos N.Venckienės namuose. Kovo 23 dieną bandymas perduoti mergaitę motinai Garliavoje baigėsi susistumdymu, po šio įvykio pradėti keli ikiteisminiai tyrimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

una

una portretas
pirmiausia įvykdykite iki šiol ir su pedofilijos byla ir su kitomis bylomis neįvykdytus teismo sprendimus, nubauskit kaltus, o tik po to žaiskit su VAIKO LIKIMU.

na jo

na jo portretas
matosi ...Lietuvoje prokurorai bijo bobu isterijos...? kazkoks kosmaras vyksta. vaikas atimtas is motinos o visi bijo cypencios bobos?

ona

ona  portretas
Kiek dar ta venckiene tyčiosis iš visų?
VISI KOMENTARAI 63

Galerijos

Daugiau straipsnių