Dėl gyventojų antplūdžio Kauno mokesčių inspekcija dirbs ilgiau

  • Teksto dydis:

Deklaracijų pateikimo terminui artėjant į pabaigą, Kauno apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (AVMI) dirbs ilgiau.

Deklaracijų pateikimo terminui artėjant į pabaigą, Kauno apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (AVMI) dirbs ilgiau.

Dėl padidėjusio gyventojų srauto Kauno gyventojų skyrius bei Kėdainių, Kaišiadorių, Prienų, Jonavos ir Raseinių poskyriai balandžio 28 ir 29 dienomis dirbs nuo 8 iki 18 val., o balandžio 30 bei gegužės 2 dienomis – nuo 8 iki 17 val. 

„Jau kelerius pastaruosius metus, artėjant į pabaigą deklaracijų pateikimo terminui, prailginame mokesčių inspekcijos Gyventojų aptarnavimo skyriaus bei rajonų poskyrių darbo laiką siekdami sudaryti sąlygas gyventojams norintiems laiku ir sklandžiai pateikti deklaracijas ar gauti išsamią konsultaciją,“ – sakė Kauno AVMI Mokestinių prievolių departamento direktorė Judita Stankienė.

Iš viso Kauno apskrityje šiemet jau pateikta beveik 121 tūkst. gyventojų pajamų mokesčio (GPM308 forma) deklaracijų. Šiais metais, kaip ir pernai, išlieka populiarus deklaracijų pateikimas elektroniniu būdu. Pasinaudojant Elektroninio deklaravimo sistema pateikta per 90 proc. pajamų bei turto (FR0001 forma) deklaracijų.

Kauno AVMI primena, jog pajamas ir turtą gyventojai turi deklaruoti iki šių metų gegužės 2 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mes

mes portretas
O kada pinigus perves pirmiesiems pateikusiems? gyresi per visur VMI virsininkai, kad jau pervedineja, bande aiskintis, kad programa atsitiktinai kazka tvarko. O taisybes kaip nera taip nera. Ryskiai premjero rankos truksta, kad surinktu visus mokescius (pagal plana) ir sugebetu gyventojams isipareigojimus (gpm permokos grazinima) atlikti laiku. geda VMI, LRV ir kitiems susijusiems asmenims.

to ne dirbti

to ne dirbti portretas
Siulau bausti tuos, kurie siulo bausti uz tai, kad zmones nespeja visko padaryti.

ne dirbti

ne dirbti portretas
Ir reiktu ne dirbti viršvalandžius o bausti tuos kurie nesugeba laiku visko pasidaryti
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių