Dėl festivalio kulminacijos – eismo ribojimai Parodos kalnu

  • Teksto dydis:

Šį šeštadienį Kaunas bus pilnas netikėtumų – festivalis „100 pirmų kartų“ kviečia susprogdinti kasdienybės burbulą ir pasinerti į nuotykius bei smagius atradimus. Informuojame, kad dėl šios priežasties bus laikinų eismo ribojimų.

Portalo žiniomis, rytoj nuo 20.30 val. iki 21.30 val. bus draudžiamas lengvųjų automobilių eismas Parodos kalnu. Policija ir apsauga užblokuos pravažiavimus nuo Vytauto prospekto, K. Donelaičio ir K. Petrausko gatvių, Perkūno ir Vydūno alėjų.

Taip pat nuo 21 val. iki 21.30 val bus draudžiamas viešojo transporto eismas Parodos kalnu. 

Bendrovės „Kauno autobusai“ atstovai informuoja apie laikinus viešojo transporto pasikeitimus. 

* 37-ojo maršruto autobusas, važiuojantis Partizanų gatvės kryptimi, ir į Sporto g. stotelę atvykstantis 21.09 val. iki 21.30 val., stovės K. Donelaičio gatvėje;

* 37-ojo maršruto autobusas, vykstantis Juozo Grušo meno gimnazijos kryptimi, bei 4-ojo maršruto troleibusas, važiuojantis Vaidoto gatvės kryptimi ir atvykstantys į Sporto g. stotelę 21.10 bei 21.16 val., iki 21.30 val. stovės K. Petrausko gatvėje.

* 43-iojo maršruto autobusas, važiuojantis Biruliškių gatvės kryptimi ir atvykstantis į Sporto g. 21.16 val., stovės Vytauto prospekte iki 21.30 val.

Atkreiptinas dėmesys, kad minėtų maršrutų autobusai bei troleibusai atvyks vėluodami ir į tolimesnes stoteles.

Organizatoriai atsiprašo keleivių už nepatogumus ir kviečiame šiuo laiku kitaip planuoti savo kelionę, kad laiku pasiektų savo kelionės tikslą.

Portalas primena, kad rytoj ant Parodos kalno vyks netikėtumų festivalio „100 pirmų kartų“ kulminacija.

Renginio pradžia – 21 val., tačiau į pačiame Kauno centre, trijų judrių gatvių sankryžoje esančią Jurgio Mačiūno aikštę verta atvykti kiek anksčiau. Būtent čia, prie namo Parodos g. 1, kuriame gyveno mažasis Jurgis, vėliau Niujorke kartu su Jonu Meku užkūręs pasaulinės meno mašinos Fluxus variklį, ir sprogs pats didžiausias burbulas. Tam prireiks net uždaryti eismą Parodos kalnu.

Įveikusių netikėtumų festivalio iššūkį ant kalno lauks dueto „Golden Parazyth“ staigmena. Vytauto parke, prie karuselių ir bare „O kodėl ne?“, vyks ir oficialios festivalio bei tarptautinės stovyklos pabaigtuvės.

Festivaliu baigsis tarptautinė jaunimo stovykla „100 pirmų kartų“. Jos metu daugiau kaip savaitę 100 jaunuolių iš 28 pasaulio šalių tyrinėja Kauną ir Kauno rajoną, kartu su vietos bendruomenėmis kelia įvairius joms aktualius klausimus ir drauge ieško galimų atsakymų. Stovyklos tvarkaraštis suformuotas su atskirų „Kaunas 2022“ programų kuratoriais, taigi „100 pirmų kartų" dalyviai tyrinės modernizmo architektūrą, daugiakultūrę regiono istoriją ir kt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edmundas Tulcevičius

Edmundas Tulcevičius portretas
Gyventojui - velnias tave neims , degtinės gali nueiti nusipirkti ir pėsčias .

Gyventojui

Gyventojui portretas
Kiti užsienio miestai įvairioms progoms puse centrinio miesto uždaro. Gi gyventojai turi turėt progų smagiai mieste praleisti laiką

gyventojas

gyventojas portretas
Eikit jūs na...su savo netikėtumų festivaliais bl...kaip žmonėms namo parvažiuot ar išvažiuot?J9s bepročiai pažeidžiat gyventojų teises ir ribojat jų galimybes judęt.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių