Daugiavaikei šeimai – policijos staigmena

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 1-osios išvakarėse Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai pradžiugino Kaune gyvenančią daugiavaikę šeimą.

Rugpjūčio 9-29 dienomis vyko akcija, kurios metu Kauno policijos pareigūnai rinko įvairias mokyklines prekes. Jas nuspręsta padovanoti daug vaikų turinčiai šeimai.

Vaikams dovanas atvyko įteikti ne tik Kauno apskrities VPK Viešosios tvarkos valdybos Prevencijos skyriaus viršininkė Joana Gudelytė kartu su kolega, bet ir policijos bičiulis Amsis. Jaunieji moksleiviai naujus mokslo metus sutiks apsirūpinę įvairiausiais kanceliariniais reikmenimis ir pasipuošę naujomis kuprinėmis.

Vaikai maloniai nustebo gavę dovanas iš policijos pareigūnų rankų. Dėkodama už šią staigmeną, mama Jurgita teigė, jog išleisti vaikus į mokyklą bei visiems nupirkti reikalingų mokyklinių prekių yra sudėtinga. Trijų kambarių bute gyvenanti 11 asmenų šeima šiemet į mokyklą išleis 8 vaikus.

Policijos pareigūnai džiaugiasi prie naujų mokslo metų šventės prisidėję kukliomis dovanomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietiss

kaunietiss portretas
nesuprantu kam tiek vaiku prisidaryti, jei negali ju islaikyti? Matomai del pasalpu gimdo tuos vaikus. Negalvoju, kad si seima normali. Nei viena normali moteris negimdys tiek daug vaiku

Manau

Manau portretas
Priemoniu yra ir nereikia gimdyti jei negali ju aprupinti butiniausiais dalykais.Juk esi mastantis zmogus su galva ant peciu.

va taip

va taip portretas
kandonu deze reikejo o ne dovanu tiems pisliems tevams
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių