Daugiausia bedarbių Kauno rajone – iš Garliavos

Rugsėjo mėnesį Kauno teritorinėje darbo biržoje nedarbo lygis, palyginti su rugpjūčio duomenimis, sumažėjo 0,2 proc. punkto ir laikotarpio pabaigoje siekė 9,5 proc. visų darbingo amžiaus gyventojų. Šių metų spalio 1 d. duomenimis, Kauno teritorinėje darbo biržoje buvo registruota apie 37,7 tūkst. bedarbių.

Kauno mieste ir rajone per mėnesį nedarbo lygis sumažėjo 0,3 proc. punkto ir spalio 1 d. siekė 9,3 nuošimčių. Per ataskaitinį mėnesį įregistruoti 3592 darbo ieškantys asmenys, apie 49,8 proc. sudarė vyrai.

Lyginant Kauno miesto ir rajono teritorijas, didžioji dalis arba apie 79,8 proc. neturinčių darbo gyventojų užregistruota Kauno mieste.

Kauno rajone daugiausia bedarbių spalio 1-ąją buvo registruota iš Garliavos – 662, mažiausiai – Kačerginės seniūnijoje (34).

Darbo biržos duomenų bazėje per mėnesį Kauno mieste ir rajone buvo užregistruotos 2722 naujos laisvos darbo vietos, įdarbinti 2383 ieškantys darbo asmenys. Į aktyvios darbo rinkos politikos priemones įtraukti 453 asmenys, iš jų daugiausia (apie 65,8 proc.) – į remiamojo įdarbinimo priemones. 537 asmenys pradėjo darbinę veiklą įsigiję verslo liudijimą.

Jonavos skyriuje nedarbo lygis per mėnesį smuko 0,2 proc. punkto iki 12,3 proc., Kaišiadorių – iki 10,4 nuošimčių, o Kėdainiuose išaugo 0,4 proc. punkto iki 7,7 proc. Prienų skyriuje per mėnesį įregistruota 314 asmenų, nedarbo lygis išliko nepakitęs – 9,2 proc. Raseinių skyriuje rugsėjį nedarbas sumažėjo 0,4 proc. punkto iki 10,2 proc., pranešė Kauno teritorinė darbo birža.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hhh

hhh portretas
viena bedarbė iš garliavos bando seime įsidarbinti :)

juk reikia prie tvoros

juk reikia prie tvoros portretas
budeti,saugoti mergaite ,kad nepabegtu,o pinigu reikia,kaimynus ypac zmogzudzius reikia remti,su tokiais juokai menki.

Garliava-

Garliava- portretas
tremtinių- turtuolių gyvenvietė: namai ir sklypai didžiausi, išmokas ir kompensacijas gauna didžiausias, bizniuką suka didžioji dalis, kam jiems dar dirbti?..
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių