„Darom 2012“: Kaune surinkta 268 tonos šiukšlių

Aplinkos tvarkymo akcijoje „Darom 2012“ Kauno mieste dalyvavo apie 4 tūkst. talkininkų, surinkta maždaug 268 tonos šiukšlių.

„Šiemet mieste darbavosi mažiau talkininkų. Šiukšlių iškuopta taip pat mažiau. Pernai talkoje dalyvavo apie 5 tūkst. žmonių, kurie surinko per 300 tonų šiukšlių“, – portalui kaunodiena.lt sakė vienas akcijos organizatorių Nemunas Tumavičius.

Iš viso Kaune sutvarkytos 28 vietos. Šiukšles – padangas, butelius, puodus, žaislus – narai traukė net iš Lampėdžių ežero dugno.

Tuo metu Kauno rajone praėjusį šeštadienį prie talkos prisijungė daugiau gyventojų. Apie 5,5 tūkst. žmonių 25 seniūnijose iškuopė 164 vietas: pakeles, pamiškes, parkus, piliakalnius, teritorijas prie vandens telkinių.

Atliekų tvarkymo bendrovės į sąvartyną jau išgabeno 70 tonų šiukšlių, surinktų Kauno rajone. Tai nėra galutiniai duomenys, nes dar ne visos šiukšlės išvežtos.

Vien Kauno miškų urėdijai priklausančiuose miškuose talkininkai surinko 47,5 tonos įvairių šiukšlių, išvalė apie 240 hektarų ploto.


Šiame straipsnyje: Daromšiukšlės

NAUJAUSI KOMENTARAI

misa kaluginas

misa kaluginas portretas
visi sudalyvave akcijoje,tikri melaciai.pagarba...

pensininkė

pensininkė portretas
O "Ramybės parke" žolė negali prasikalt pro 3 metų senumo lapų sluoksnį. Gėda "neįgaliems" savivaldybės ponams, kad nesugeba pamatyt,kas dedasi panosėj.

pensininkei

pensininkei portretas
Tai imk grebli ir eik grebt vietoj to kad bambetum. Jei noresi kad valdzia uz tave viska darytu ir tik bambesi tai nieko gero nebus is tos valstybes.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių