Darbo frakcijoje liko tik trys nariai

Kauno miesto taryboje vėl permainos – jau trečioje politinėje frakcijoje sumažėjo narių. Ketvirtadienį tarybos posėdžio metu Darbo frakcijos seniūnas Gintaras Jonas Furmanavičius paskelbė, kad šios frakcijos narių liko tik trys.

„Darbo frakciją miesto taryboje nuo šiol sudarys trys nariai: G.J.Furmanavičius, Andželika Banevičienė ir Rytis Šatkauskas“, – pranešė seniūnas.

Kovo pradžioje Darbo partijos prezidiumas iš partijos pašalino Artūrą Tepelį, nes jis esą pažeidė partijos statutą, išdavė jos principus.

A.Tepeliui koją pakišo balsavimas dėl Rimanto Mikaičio atstatydinimo iš Kauno miesto mero posto.

Per nepilnus metus taryboje skilo socialdemokratų frakcija – iš šešių narių liko tik trys, o vienam jų – Kęstučiui Kriščiūnui – apribota tarybos nario veikla. Atskilę nariai suformavo kitą frakciją – „Dirbame Kaunui“. Taip pat partijos Tvarka ir teisingumas frakcija kadencijos pradžioje neteko vieno nario. Židrūnas Garšva perbėgo pas socialdemokratus.


Šiame straipsnyje: Darbo frakcijaKauno valdžia

NAUJAUSI KOMENTARAI

CHA

CHA portretas
Parija turėtų būti kaip ir žmona. Apsivedei ir gyvenk. Kvaila klausyti kai pas 40 -50 metų žmogų kasmet keičiasi politinės pažiūros. Tai panašu į prostituciją.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių