Dar ne visi Kauno vaikų darželiai džiaugiasi sulaukę šildymo

Nuo pirmadienio visose Kauno ikimokyklinio mokymo įstaigose ir ligoninėse prasidėjo šildymo sezonas.

„Šildymo sezonui esame visiškai pasiruošę“, – tikino Kauno miesto savivaldybės Energetikos skyriaus vedėjas Algirdas Vaitiekūnas.

Vis dėlto, ne visi darželiai šiandien jau džiaugėsi šiluma.

„Šildymas dar neįjungtas, nes įvyko sistemos gedimas. Jeigu suspės viską sutvarkyti, vakare šildymas jau bus įjungtas, arba vėliausiai ryt iš ryto“, – pasakojo Kauno lopšelio–darželio „Smalsutis“ direktorės pavaduotoja.

Kauno miesto savivaldybė oficialios šildymo sezono pradžios visame mieste skelbti neskuba, nes šią savaitę sinoptikai prognozuoja šiltesnius orus.

Žinoma, gyventojai patys gali nuspręsti, ar pradėti šildymo sezoną anksčiau laiko, tai suderinę su savo šilumos tiekėju. Tačiau anksčiau pradėjusiems šildytis už laikotarpį iki oficialios šildymo sezono pradžios kompensacijos skaičiuojamos nebus.

Praėjusiais metais šildymo sezonas prasidėjo spalio 14 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
truksta zodziu,kaip per blokada kokia salam ir del ko?///?

Laima

Laima portretas
Iš tikrųjų graudu. Pinigų valdža turi viskam:parbangai, fejerverkams, šventėms, arenoms. Žmonėms ne... Indėnus savo laiku suvarė į rezervuatus, žydus tiesiog iššaudė. Ką datys valdža su mumis, kurie jai esame nereikalinga našta, kurių šildymo kompensacijos jiems bereiklaingos išlaidos, ko pasekoje kenčia visi kauno žmonės. Ir Narajamo kalno neturim. Jei turėtų valią kaip mus trykdančius ir inkščiančius kad šalta, kad brangu , kad...kur mus sukištų?

ji

ji portretas
taip rinkimais uzsieme visi,kad pamirso apie sildyma.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių